HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Skriverspesifikasjoner (du-modeller)

Se spesifikasjonene for maskinvare, programvare og skrivermiljøet i denne delen.
merknad:
Følgende spesifikasjoner er korrekte på utgivelsestidspunktet, men de kan endres over tid. Hvis du vil ha oppdatert informasjon, kan du se http://www.hp.com/support/ljE82540MFP eller http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP.

Tekniske spesifikasjoner

Se gjennom de tekniske spesifikasjonene for skriveren.
Produktnumrene til hver av modellene
  • E82540du – #5CM59A
  • E82550du – #5CM60A
  • E82560du – #5CM61A
  • E87640du – #5CM64A
  • E87650du – #5CM65A
  • E87660du – #5CM66A
Spesifikasjoner for papirhåndtering
Funksjoner for papirhåndtering
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Skuff 1 (kapasitet på 100 ark)
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Skuff 2 (kapasitet på 520 ark)
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Skuff 3 (kapasitet på 520 ark)
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
2 x 520-arks papirmater
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
2 000-arks høykapasitetsinnskuff
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
3 000-høykapasitetsinnskuff hvor arkene legges inn på siden
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Skriverkabinett
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Stifte-/stableenhet
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Heftemaskin
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Indre etterbehandlingstilbehør
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
  • 2/3 tilbehør til hullemaskin
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
  • 2/4 tilbehør til hullemaskin
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
  • Tilbehør til svensk hullemaskin
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HP Jobbskiller
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HPs andre utgang
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Automatisk tosidig utskrift
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Tilkoblingsspesifikasjoner
Tilkoblingsfunksjoner
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
10/100/1000 Ethernet LAN-tilkobling med IPv4 og IPv6
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Hi-Speed USB 2.0
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tredjepartsenheter
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Bluetooth Low Energy (BLE) for utskrift fra mobilenheter
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør for utskrift fra mobilenheter
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/trådløst tilbehør
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Integrert HP NFC og Wi-Fi Direct-tilbehør for utskrift fra mobile enheter
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 2900nw-utskriftsservertilbehør for trådløs tilkobling
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Utskriftsspesifikasjoner
Utskriftsfunksjoner
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Skriver ut 40 sider per minutt på papir i A4- og i Letter-størrelse
Inkludert
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Inkludert
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Skriver ut 50 sider per minutt på papir i A4- og i Letterstørrelse
Ikke inkludert
Inkludert
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Inkludert
Ikke inkludert
Skriver ut 60 sider per minutt på papir i A4- og i Letterstørrelse
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Inkludert
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Inkludert
Utskrift fra USB-enhet med enkel tilgang (ingen datamaskin kreves)
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Mobil-/nettskyutskrift
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Lagre jobber i skriverens minne for å skrive ut senere eller skrive ut privat (krever en minnepinne på 16 GB eller mer)
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Spesifikasjoner for kopi og skanning
Funksjoner for kopi og skanning
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Skanner 80 enkle eller 160 doble sider per minutt på papir i A4-størrelse og i Letter-størrelse
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
100-siders dokumentmater med to skannehoder for tosidig kopiering og skanning med én passering
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
HP EveryPage-teknologi inkludert registrering av flermating med ultralyd
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Innebygd optisk tegngjenkjenning (OCR) som gjør det mulig å konvertere trykte sider til tekst som kan redigeres og søkes i ved hjelp av en datamaskin
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
SMART-etikettfunksjon gir registrering av papirside for automatisk sidebeskjæring
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Automatisk papirretning for sider som har minst 100 tegn med tekst
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Automatisk tonejustering som angir kontrast, lysstyrke, og fjerning av bakgrunn for hver side
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Spesifikasjoner for digital sending
Funksjoner for digital sending
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Send dokumenter til e-post, USB og delte mapper i et nettverk
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Send dokumenter til SharePoint®
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Andre spesifikasjoner
Andre funksjoner
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Minne: 7 GB grunnleggende minne
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Masselagring: 2 x 320 GB HP sikker harddisk med høy ytelse
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Sikkerhet: HP Trusted Platform Module for kryptering av alle data som sendes gjennom skriveren
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Kontrollpanel med fargeberøringsskjerm
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Inkludert
Uttrekkbart tastatur
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Ikke inkludert
Faks
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr
Tilleggsutstyr

Operativsystemer som støttes

Bruk følgende informasjon for å sikre skriverens kompatibilitet med operativsystemet på datamaskinen.
Linux: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for Linux, kan du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for UNIX®, går du til www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Følgende informasjon gjelder for de skriverspesifikke HP PCL 6-skriverdriverne, HP-skriverdriverne for macOS og for installasjonsprogrammet.
Windows: Last ned HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet for å installere HP-skriverdriveren. Eller så kan du gå til nettstedet for skriverstøtte for denne skriveren, http://www.hp.com/support/ljE82540MFP eller http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP, for å laste ned skriverdriveren eller installeringsprogrammet for HP-skriverdriveren
macOS: Mac-datamaskiner støttes med denne skriveren. Last ned HP Easy Start, enten fra 123.hp.com/LaserJet eller fra støttesiden for skriveren. Bruk deretter HP Easy Start for å installere HP-skriverdriveren.
  1. Følg fremgangsmåten for å laste ned skriverprogramvaren.
Støttede operativsystemer og skriverdrivere
Operativsystem
Skriverdriver installert (for Windows eller installeringsprogrammet på Internett for macOS)
Windows 7, 32-biters og 64-biters
Den skriverspesifikke HP PCL 6-skriverdriveren installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 8, 32-biters og 64-biters
Den skriverspesifikke HP PCL 6-skriverdriveren installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 8.1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL-6 V4-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows 10, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk HP PCL-6 V4-skriverdriver installeres for dette operativsystemet som en del av programvareinstallasjonen.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2012, 64-biter
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2016, 64-biter
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Last ned HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet, og bruk det deretter til å installere skriverdriveren.
merknad:
Hvilke operativsystemer som støttes, kan endre seg. Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til http://www.hp.com/support/ljE82540MFP eller http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP for HPs omfattende hjelp for skriveren.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om klient- og serveroperativsystemer, og om HP UPD-driverstøtte for denne skriveren, kan du gå til www.hp.com/go/upd. Under Mer informasjon klikker du på koblingene.
Systemkrav
Windows
macOS
  • Internett-forbindelse
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 2 GB ledig plass på harddisken
  • 1 GB RAM (32-biters) eller 2 GB RAM (64-biters)
  • Internett-forbindelse
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 1,5 GB ledig plass på harddisken
merknad:
Windows-installasjonsprogrammet installerer HP Smart Device Agent Base-tjenesten. Filstørrelsen er ca. 100 kb. Dens eneste funksjon er å kontrollere skrivere som er koblet til via USB hver time. Ingen data samles inn. Hvis den finner en USB-skriver, prøver den å finne en forekomst av JetAdvantage Management Connector (JAMc) på nettverket. Hvis den finner en JAMc, oppgraderes HP Smart Device Agent Base til en komplett Smart Device Agent Base fra JAMc på en sikker måte, slik at utskrevne sider kan registreres i en Managed Print Services (MPS)-konto. Webpakkene med drivere som er lastet ned fra hp.com for skriveren og installert via veiviseren for skriverinstallasjon, installerer ikke denne tjenesten.
Hvis du vil avinstallere tjenesten, åpner du kontrollpanelet i Windows, velger Programmer eller Programmer og funksjoner og deretter Legg til/fjern programmer eller Avinstaller et program for å fjerne tjenesten. Filnavnet er HPSmartDeviceAgentBase.

Skrivermål

Kontroller at det er plass til skriveren der du vil plassere den.
Figur : Skrivermål
Mål for modellene E87640du, E87650du og E87660du
Mål
Helt lukket skriver
Skriveren når alt er åpent
1. Høyde
883,7 mm
1300,5 mm
2. Dybde
764,3 mm
1188 mm
3. Bredde
585 mm
1013,3 mm
Vekt
105,8 kg
Mål for modellene E82540du, E82550du og E82560du
Mål
Helt lukket skriver
Skriveren når alt er åpent
1. Høyde
883,7 mm
1300,5 mm
2. Dybde
764,3 mm
1188 mm
3. Bredde
585 mm
1013,3 mm
Vekt
86,05 kg
merknad:
Disse verdiene kan endres. Hvis du vil ha oppdatert informasjon, kan du se http://www.hp.com/support/ljE82540MFP eller http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP.

Strømforbruk

Kontroller strømforbruket til hver av skriverstatusene eller funksjonene.
Strømforbruk (gjennomsnitt i watt)
Utskrift
Klar
Kopiering
Skanning
Dvalemodus
Av
1300 Wh
60 Wh
1300 Wh
100 Wh
1,07 W
0,1 W

Elektriske spesifikasjoner

Se gjennom de elektriske spesifikasjonene, inkludert strømforsyningskrav og merkestrøm.
  forsiktig:
Strømkravene er basert på landet/regionen der skriveren selges. Driftsspenningene må ikke omformes. Dette vil skade skriveren og gjøre skrivergarantien ugyldig.
Elektriske spesifikasjoner
Spesifikasjon
110 volt-modeller
220 volt-modeller
Strømkrav1
100–127 volt (± 10 %), 50/60 Hz (± 2 Hz)
220–240 volt (± 6 %), 50/60 Hz (± 2 Hz)
Nominell strøm
10 ampere
6 ampere
1Effekten som rapporteres, er de høyeste målte verdiene for alle skrivermodeller, ved bruk av alle standardspenninger.

Støynivåer

Kontroller støynivåene, inkludert lydstyrkenivå og lydtrykknivå.
Lydstyrkenivå
Akustikk: Lydstyrkenivå (sider per minutt (spm))
Fastsatt ifølge ISO 9296
Utskrift (60 sider/min)
LwAD = < 7,5 bel (A)
Utskrift (50 sider/min)
LwAD = < 7,3 bel (A)
Utskrift (40 sider/min)
LwAD = < 7,0 bel (A)
Kopiering
LwAD = < 7,7 bel (A)
Lydtrykknivå
Akustikk: Lydtrykknivå (sider per minutt (spm))
Fastsatt ifølge ISO 9296
Utskrift (60 sider/min)
LpAm = 75 dB (A)
Utskrift (50 sider/min)
LpAm = 73 dB (A)
Utskrift (40 sider/min)
LpAm = 70 dB (A)
Klar
LpAm = 30 dB (A)

Område for driftsmiljø

For å kunne fungere på riktig måte må skriveren være i et miljø som oppfyller bestemte spesifikasjoner.
Spesifikasjoner for driftsmiljø
Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
17 til 25 °C
10 til 32,5 °C
Relativ luftfuktighet
30–70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 til 80 % relativ luftfuktighet (RH)