HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Skrivervisninger (du-modeller)

Finn hovedfunksjonene på skriveren og kontrollpanelet.

Skriveren sett forfra

Finn funksjoner på forsiden av skriveren.
Skriveren sett forfra
    Figur : Skriveren sett forfra
  1. Automatisk deksel for dokumentmater for fjerning av fastkjørt papir
  2. Automatisk innskuff for dokumentmater
  3. Automatisk utskuff for dokumentmater
  4. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger (kan vippes oppover slik at den blir enklere å lese)
  5. Utskuff
  6. Av/på-knapp
  7. Høyre deksel for fjerning av fastkjørt papir
  8. Skuff 1
  9. Frontdeksel for tilgang til tonerkassettene
  10. Strømtilkobling
  11. Skuff 2
  12. Skuff 3
  13. Lomme for integrering av maskinvare (HIP) for tilkobling av tilbehør og tredjepartsenheter
  14. USB-port med enkel tilgangSett inn en USB-flashstasjon for utskrift eller skanning uten en datamaskin eller for å oppdatere printerfastvaren.En administrator må aktivere denne porten før bruk.

Skriveren sett bakfra

Finn funksjoner på baksiden av skriveren.
Skriveren sett bakfra
    Figur : Skriveren sett bakfra
  1. Deksel for formateringsenhet
  2. Grensesnittporter
  3. Etikett med serienummer og produktnummer

Grensesnittporter

Finn grensesnittporter på skriverens formatterer.
Visning av grensesnittporter
    Figur : Visning av grensesnittporter
  1. USB-vertsporter for tilkobling av eksterne USB-enheter (disse portene kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.
  2. Spor for en kabeltypesikkerhetslås
  3. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) (RJ-45)
  4. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport

Kontrollpanelvisning

På kontrollpanelet får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
merknad:
Juster kontrollpanelet for å se det bedre.
På startsiden får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
Gå tilbake til startskjermbildet når som helst ved å velge Hjem-knappen . Trykk på Hjem-knappen på venstre side av skriverens kontrollpanel, eller trykk på Hjem-knappen øverst i venstre hjørne på de fleste skjermbilder.
merknad:
Funksjonene som vises på startsiden, kan variere avhengig av skriverkonfigurasjonen.
Kontrollpanelvisning
    Figur : Kontrollpanelvisning
  1. Hjem-knappen
  2. Tilbakestill-knappen
  3. Logg på eller Logg av-knapp
  4. Informasjonsknappen
  5. Hjelp-knappen
  6. Programområde
  7. Kopier-knapp
  8. Startskjermens sideindikator

Slik bruker du kontrollpanelet

Utfør det følgende for å bruke skriverens kontrollpanel med berøringsskjerm.
Handlinger for kontrollpanel med berøringsskjerm
Løsning
Beskrivelse
Eksempel
Trykk på
Trykk på et element på skjermen for å velge det elementet eller åpne den menyen. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne Innstillinger-appen.
Dra
Trykk på skjermen og beveg fingeren vannrett for å bla til siden.
Sveip helt til Innstillinger-appen vises.
Bla
Trykk på skjermen og beveg fingeren loddrett for å bla opp og ned. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Bla gjennom Innstillinger-appen.