HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Legg i og skriv ut konvolutter

Bruk bare skuff 1 til å skrive ut på konvolutter. Skuff 1 tar opptil 10 konvolutter

Skrive ut konvolutter

Hvis du vil skrive ut konvolutter ved å bruke alternativet for manuell mating, følger du denne fremgangsmåten for å velge de riktige innstillingene i skriverdriveren, og legger konvoluttene i skuffen etter at utskriftsjobben er sendt til skriveren.
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg skriveren fra listen over skrivere, og klikk deretter på Egenskaper eller Innstillinger for å åpne skriverdriveren.
    merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
    merknad:
    Hvis du vil få tilgang til disse funksjonene fra en Windows 8- eller 8.1-startskjerm, velger du Enheter, velger Utskrift og velger skriveren.
  3. Klikk på fanen Papir/kvalitet.
  4. Velg riktig størrelse for konvoluttene i rullegardinlisten Papirstørrelse.
  5. I rullegardlisten Papirtype velger du Konvolutt.
  6. På rullegardinmenyen Papirkilde velger du Manuell mating.
  7. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper.
  8. I dialogboksen Skriv ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.

Konvoluttretning

Konvolutter må legges inn på en bestemt måte for å skrives ut på riktig måte.
Instruksjoner for hvordan du legger i konvolutter – Skuff 1
Konvoluttstørrelse
Slik legger du i konvolutter
Konvolutt #9, konvolutt #10, Monarch-konvolutt, DL-konvolutt, B5-konvolutt, C5-konvolutt (lomme), C6-konvolutt
Forsiden ned
Øvre kant mot forsiden av skriveren
B5-konvolutt, C5-konvolutt (lomme)
Forsiden ned
Nedre kant mates først inn i skriveren; øvre klaff åpen