MyHPSupport Hjelp

MyHPSupport er et verktøy for business brukere for å sende og spore support-saker. Individer som søker etter støtte for produkter som brukes hjemme bør Kontakte HP for å få hjelp.
merknad:
HP har skiftet ut HP Passport med en ny påloggningsopplevelse. Den har et annet utsende og flyt, men det er generelt sett ingen endring med påloggingen. Gå gjennom informasjonen nedenfor eller gå til FAG eller brukerveiledninger for mer informasjon om hvordan man registrerer en ny HP påloggningskonto.
  • Hvis du hadde en HP Passport-konto tidligere, er det ikke nødvendig å opprette en ny HP påloggningskonto. HP Passport brukernavnet og passordet har blitt flyttet automatisk og fungerer med den nye påloggning-opplevelsen.
  • HP Passport tillot brukere å lage og bruke egendefinerte brukernavn og passord når man logger inn. HP-pålogging bruker bare e-postadresser og et passord. Hvis du ikke kan logge deg på med brukernavn, kan du prøve e-postadressen din i stedet.
  • Kan hende du fortsatt ser det gamle HP Passport pålogningsopplevelsen på forskjellige steder på HP-nettsiden for en liten periode. En registrering i den nye påloggingsopplevelsen er ikke bakoverkompatibel med HP Passport.
  • Sikkerhetsspørsmål brukes ikke lengre for å tilbakestille passordet eller hente brukernavnet ditt. En bekreftelsekodemetode brukes nå i stedet.

Brukerhåndbok og videoer for MyHPSupport

Bruk MyHPSupport individuell bruksanvisning eller MyHPSupport Brukerveiledning Hvis du vil ha mer informasjon om MyHPSupport funksjoner og oppgaver, eller se en av disse videoene.

Har du har problemer med MyHPSupport?

Hvis du har problemer med MyHPSupport-registreringsprosess, din invitasjon for registrering av e-post eller påloggningsprosess, gå gjennom FAQ for hjelpsomme tips.