HP All-in-One-PC-er - Koble høyttalere eller hodetelefoner (Windows 7)

Dette dokumentet gjelder HP og Compaq All-in-One-PC-er med Windows 7.
Dette dokumentet viser hvordan du kobler hodetelefoner eller høyttalere til datamaskinen. Bruk dette dokumentet for å konfigurere lydinnstillingene, fastslå riktig tilkoblingsinngang og begynne å bruke den eksterne lydenheten på datamaskinen.
merknad:
Dette er ikke en feilsøkingsdokument. Hvis det ikke kommer lyd fra høyttalere eller hodetelefoner, kan du se HP stasjonære PC-er - Ingen lyd fra høyttalere eller hodetelefoner (Windows 7).

Koble til høyttalere eller hodetelefoner

Denne delen beskriver innganger og plugger som er nødvendig for å bruke høyttalerne eller hodetelefonene med datamaskinen.
merknad:
For å sette opp hodetelefoner med trådløs Bluetooth-teknologi kan du se HP PC-er - Koble til en Bluetooth-enhet (Windows).
Kontakter
Høyttalerne på datamaskinen kan ha en 3,5 mm lydplugg, en USB-kontakt eller en annen type lydplugg.
Hodetelefonene har en tredelt eller firedelt plugg. Begge disse lager lyd når de er tilkoblet en hodetelefoninngang. Den tredelte pluggen er kun for hodetelefoner. Den firedelte pluggen støtter hodetelefoner og en tilkoblet mikrofon.
3,5 mm lydplugg for hodetelefoner eller høyttalere
Innganger
Sett høyttalerpluggen inn i lydutgangen eller USB-porten, avhengig av hvilken plugg du bruker. Hvis pluggen ikke passer i noen av inngangene på datamaskinen, må du kanskje bruke en adapter for å koble til én av de tilgjengelige inngangene.
Eksempel på lydutgang
Sett hodetelefonpluggen inn i inngangen på datamaskinen, som er merket med et hodetelefonikon.
Hodetelefoninngang

Angi standard lydenhet

Windows sender bare lyd til én enhet om gangen. Du kan velge hvilken enhet du vil bruke, ved å angi standardenhet i Egenskaper for lyd. Med Høyttalere/hodetelefoner valgt som standard, bytter Windows automatisk til hodetelefoner eller eksterne høyttalere når disse er riktig tilkoblet.
merknad:
For å sette opp hodetelefoner med trådløs Bluetooth-teknologi kan du se HP PC-er - Koble til en Bluetooth-enhet (Windows).
Bruk følgende fremgangsmåte hvis du vil endre standard lydenhet:
merknad:
Avhengig av operativsystemet og typen lydbrikke som brukes, kan bildene av lydkontroller som vises i dette dokumentet avvike noe fra følgende grafikk.
  1. Klikk på Start og deretter på Kontrollpanel.
    Kontrollpanelet i Start-menyen
  2. Klikk på Maskinvare og lyd.
    Maskinvare og lyd i Kontrollpanel-menyen
  3. Klikk Lyd.
    Lyd i Maskinvare og lyd-menyen
  4. I kategorien Avspilling, velger du lydenheten du vil bruke.
    Høyttalere i kategorien Avspilling
  5. Klikk på Bruk som standard og deretter på OK.
    Den valgte enheten er angitt som standard avspillingsenhet for lyd.

Alternative tilkoblinger

Du ønsker kanskje å koble datamaskinen til et TV-apparat for å vise bilder, direkteavspille videoer eller surfe på Internett. Dette kan gjøres med de riktige kablene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble en monitor til en All-in-One-PC.
Du trenger en adapterkabel for å koble et stereoanlegg, TV-apparat eller en opptaksenhet til datamaskinen. Kabler for VGA-, DVI- og komponentvideo støtter ikke lydsignaler. HDMI-kabler støtter lydsignaler, men ikke alle HDMI-aktiverte skjermkort støtter lyd. Hvis TV-apparatet har en lydinngang, kan du kanskje datamaskinen direkte til TV-apparatet ved bruk av en separat lydkabel. Hvis TV-apparatet ikke har en lydinngang, må du koble lydsignalet til en annen enhet, for eksempel eksterne datamaskinhøyttalere eller til stereoanlegget.