HP LaserJet M607-M609, MFP M631-M633, E60055-E60075, MFP E62555-E62575 - «13.B9.xx papirstopp» eller «Feil størrelse» feilmelding vises på kontrollpanelet

Problem

«13.B9.xx papirstopp» eller «Feil størrelse» feilmelding vises på kontrollpanelet når du prøver å skrive ut på en selvklebende eller limt side eller trykkforseglingsmailere fra en av følgende skrivere:
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise MFP M631
  • HP LaserJet Enterprise MFP M632
  • HP LaserJet Enterprise MFP M633
  • HP LaserJet Managed E60055
  • HP LaserJet Managed E60065
  • HP LaserJet Managed E60075
  • HP LaserJet Managed MFP E62555
  • HP LaserJet Managed MFP E62565
  • HP LaserJet Managed MFP E62575

Løsning

Trinn én: Last ned den siste fastvareversjonen

Kontroller at siste fastvareversjon er installert på skriveren.
  1. Skriv ut en konfigurasjonsside for å kontrollere fastvareversjonen som er installert på skriveren.
    1. Fra startskjermen til skriverens kontrollpanel: sveip til høyre for å navigere, og trykk på Rapporter.
    2. Trykk på Konfigurasjon/Statussider fra Rapport -menyen.
    3. Bla til Konfigurasjonsside -elementet og trykk deretter på Skriv ut -knappen.
    4. På konfigurasjonssiden, notér Fastvarerevisjon som du finner i Enhetsinformasjon.
      (Fastvarerevisjon: for eksempel 2406048_029638)
  2. Angi skrivermodell i søkeboksen, og trykk deretter på Enter på tastaturet.
  3. Velg Programvare og drivere fra den venstre ruten.
  4. Endre operativsystem, hvis nødvendig.
  5. Utvid Fastvare-FutureSmart 4 -delen
  6. Kontroller at Fastvarerevisjon som er oppført i konfigurasjonssiden er den samme som i Fastvare-FutureSmart 4-delen.
  7. Hvis den nyeste fastvaren ikke er installert på skriveren, klikk på Last ned, og velg Lagre.
  8. Bla til plasseringen der filen er lagret, høyreklikk på .zip-filen, og pakk deretter ut alle filene.
    Fastvareoppgraderingsfilen er av filtypen .bdl. Bruk enten en USB-flash-enhet eller den innebygde webserveren i HP for å installere .bdl-filen (fastvarefil).
    Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du oppdaterer fastvaren, kan du gå til Oppdatere fastvaren ved hjelp av en USB-flash-enhet eller den innebygde webserveren (EWS).

Trinn 2: Legg papir riktig i skuffen

merknad:
For å unngå fastkjørt papir, ikke åpne skuffen mens den er i bruk.
  1. Åpne skuffen.
  2. Juster papirskinnene for lengde og bredde ved å klemme på de blå justeringslåsene og skyv skinnene til størrelsen på papiret som brukes.
  3. Avhengig av skrivermodellen, sjekk at papiret er lagt riktig inn i skuffen.
    • For HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609, HP LaserJet Managed E60055, E60065 og E60075: Legg selvforseglingssiden med limkanten mot baksiden av skuffen som vist på bildet (bildeforklaring 1).
        Figur : Limkant mot baksiden av skuffen
      1. Plassering av limkant: Mot baksiden av papirskuffen
    • For HP LaserJet Enterprise MFP M631, M632, M633, HP LaserJet Managed MFP E62555, E62565, og E62575: Legg selvforseglingssiden med limkanten mot motsatt av papirlengdeskinnen på skuffen som vist på bildet (bildeforklaring 1).
      1. Plassering av limkant: Mot motsatt side av papirlengdeskinnen på skuffen.
  4. Lukk skuffen.
    Hvis bildet som skrives ut er rotert til 1800, gå til neste trinn for å rotere bildet som skrives ut i retningsinnstilling.

Trinn tre: Sett opp bilderetning

Avhengig av skrivermodell, bruk følgende metode for å endre bilderetning:

Skrivermodeller uten HP stifte-/stableenhet (etterbehandlerstativ)

merknad:
Følgende trinn gjelder for følgende skrivere uten etterbehandlerstativ: HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609, HP LaserJet Managed E60055, E60065, and E60075.
  1. Sveip til høyre for å velge Innstillings -ikonet på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
    Figur : Innstillings-ikonet på kontrollpanelet
  2. Trykk på Skriv ut i Innstillinger.
    Figur : Utskriftsinnstillinger
  3. Trykk på Administrere skuffer i Utskrifts -innstillinger, og velg Bilderotasjons -innstillinger
    Figur : Bilderotasjonsinnstillinger
  4. Velg Vekslings alternativ
    Figur : Vekslingsalternativ i bilderotasjon
Dette innstillingsalternativet vil rotere den utskrevne teksten eller bilde til 1800.

Skrivermodeller som er installert med en HP stifte-/stableenhet (etterbehandlerstativ)

merknad:
Følgende trinn gjelder for følgende skrivere med etterbehandlerstativ: HP LaserJet Enterprise MFP M631, M632, M633, HP LaserJet Managed MFP E62555, E62565, og E62575.
  1. På datamaskinen, velg Enheter og skrivere, høyreklikk på skriveren, og velg deretter Utskriftsinnstillinger fra rullegardinmenyen.
  2. I vinduet Utskriftsinnstillinger klikker du på kategorien Etterbehandling.
  3. Velg Roter 180 grader avmerkingsboks i Retning -delen, og klikk deretter på Bruk.
  4. Klikk på OK og fortsett utskriften.
    Figur : Roter ved 180 grader avmerkingsboks