HP LaserJet Enterprise - kan ikke skrive ut med en USB-tilkobling

Problem

Kan ikke skrive ut fra en HP LaserJet Enterprise-skriver som kjører HP FutureSmart fastvareversjon 4.0 ved hjelp av en USB-tilkobling.

Berørte skrivere

Dette problemet gjelder for de følgende skriverne:
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise MFP M631
  • HP LaserJet Enterprise MFP M632
  • HP LaserJet Enterprise MFP M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M681
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M682
  • HP LaserJet Managed E60055
  • HP LaserJet Managed E60065
  • HP LaserJet Managed E60075
  • HP LaserJet Managed MFP E62555
  • HP LaserJet Managed MFP E62565
  • HP LaserJet Managed MFP E62575
  • HP Color LaserJet Managed E65050
  • HP Color LaserJet Managed E65060
  • HP Color LaserJet Managed MFP E67550
  • HP Color LaserJet Managed Flow MFP E67560

Løsning

Følg disse trinnene for å løse problemet:

Trinn én: Oppdatere fastvaren til siste versjon

1. Skriv ut en konfigurasjonsside fra kontrollpanelet
    1. Sveip for å velge Rapporterpå startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
    2. Velg Konfig.-/statussider.
    3. Velg Konfigurasjonsside.
    4. Velg Skriv ut for å skrive ut konfigurasjonssiden.
    5. I Enhetsinformasjon på konfigurasjonssiden, noterer du Fastvarerevisjon og Fastvare Datokode.
  2. Gå til Drivere og nedlastingvelg skrivereog velg eller skriv inn navnet på skriveren.
  3. Utvid fastvaredelen
  4. Sjekk at Fastvareversjon som er installert på skriveren er samme versjon som er tilgjengelig på Drivere og nedlastings -siden.
    Sjekk at du har siste fastvareversjon installert på skriveren.
    For instruksjoner om hvordan fastvaren, gå til følgende støttedokument:

Trinn 2: Aktiver USB-alternativet for enheten

Bruk én av følgende metoder for å aktivere enhets USB-en

Trinn tre: Legg til en skriver med en USB-tilkobling

1. Sørg for å forhåndsvise følgende krav
    1. Datamaskinen er slått på og koblet til Internett.
    2. Skriveren er slått på.
    3. En USB-kabel er koblet til USB-porten på baksiden av skriveren, og deretter til datamaskinen.
  2. Sjekk at du har å installert skriverdriveren.
    • Hvis du kan bruke skriveren din, er driveren installert og du trenger ikke å fortsette med neste trinn i dette dokumentet.
    • Hvis du ikke kan bruke skriveren din, går du videre til neste trinn.
  3. Installer den innebygde skriverdriveren på en USB-tilkoblet datamaskin med Windows-operativsystem.
    1. Åpne Kontrollpanel, og klikk deretter på Enheter og skrivere.
    2. Klikk på Legg til skriver.
    3. Avhengig av Windows-operativsystemet ditt, velger du alternativ for å legge til en lokal skriver.
      • Hvis skriveren finnes i listen over skrivere, velger du den og klikk deretter på Neste.
        ELLER
        Klikk på Skriveren jeg ønsker å installere finnes ikke i listen, og velg deretter Legg til en lokal skriver eller nettverksskriver med manuelle innstillinger.
      • Velg Legg til (en) skriver.
    4. Velg Bruk en eksisterende port (USB001: Virtuelt skriverport for USB), og klikk deretter på Neste.
    5. Klikk på Windows Update, og vent deretter til skriverdriverne oppdateres.
    6. Klikk på HP, Hewlett-Packard, eller Hewlett Packard i Produsent -ruten, og deretter på navnet på skriveren i Skrivere -ruten.
    7. Klikk på Nesteog følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere driveren.
    8. Koble skriverens USB-kabel fra datamaskinen, og koble deretter til kabelen på nytt. Du kan nå bruke skriveren.

Årsak

For å redusere strømforbruket, deaktiveres enhetens USB-tilkobling på en HP LaserJet-skrivere som kjører en HP FutureSmart fastvareversjon 4.0 eller nyere fra fabrikken.