HP Sprocket - Bruke Vise for å gjennoppleve minner

Dette dokumentet er beregnet til HP Sprockets og HP Sprockets -appen til Android mobile og Apple iOS-enheter.
Vise-funksjonen innebygger ytterligere innhold, for eksempel relaterte videoer og bilder, Wikipedia-fakta og Google Earth Street View.

Trinn 1: Slå på stedsinnstillingene

På din mobilenhet, åpne Plasseringen eller Tjenester på stedet-menyen, og kontroller deretter at innstillingen er slått på.
merknad:
Alle bilder eller videoer tatt opp med stedsinnstillingene avslått kan bare vise innhold tatt fra samme dag.
Plasseringsinnstillinger (Android)
Tjenester på stedet sette (iOS)
Plassering av menyen eksempel på Android
Plassering av menyen eksempel iOS

Trinn 2: Skru på Vise

Bruk HP sprocket til å slå på Vise-funksjonen.
  1. Åpne HP sprocket -appen, trykk på Meny-ikonet , og trykk deretter på sprocket.
  2. Trykk Appinnstillinger.
    Trykke på App-innstillinger
  3. Trykk på Vise-bryteren for å aktivere funksjonen.
    Aktivere Vise

Trinn 3: Skriv ut et bilde eller videobilde

Når du skriver ut et bilde eller videobilde med innebygde opplevelser, skrives bildet ut med et skjult vannmerke. Watermark gjør det mulig å vise flere innhold når du viser bilder gjennom HP sprocket appen kamera.
Velg HP sprocket applikasjon, og Skriv ut et bilde eller video-ramme.
For mer informasjon, gå til hjemmesiden Bruke HP Sprocket appen.

Trinn 4: Vis ekstra innhold

Bruk HP sprocket-appen kamera for å vise flere innhold på utskriften.
  1. På HP sprocket-appen, trykker du på ikonet for Kamera/vise eller , og sveip deretter mot høyre eller venstre for å Vise-alternativet.
    Velge vise modus i HP sprocket appen kamera
  2. Bruke HP sprocket appen kameraet i et godt lyse område, plasser bildet i kamera-ramme. Kontroller at den mobile enheten er 15 cm (6 tommer) over bildet.
    Appen finner og viser ekstra innholdet. Hvis du har skrevet ut et videobilde, spiller videoen fra bildet automatisk i bildet.
  3. Sveip til venstre for å vise relaterte bilder og videoer, plasseringsinformasjon og Google Maps Street View.

Vanlige spørsmål

Se gjennom følgende liste over vanlige spørsmål om bruk av Vise for å vise ytterligere innhold.