HP LaserJet Managed E50045 - Installere minne-DIMM-er

Installere minne-DIMM-er
Dette dokumentet beskriver hvordan du installerer den valgfrie minne-DIMM-en.
  forsiktig:
Elektrostatisk sensitive (ESD) deler. Berør alltid metallplaten på produktet for å jorde produktet før du berører en del som er følsom for statisk elektrisitet.
  1. Fjerne minne-DIMM-boksen. Bekreft at innholdet i boksen samsvarer med denne illustrasjonen.
    Figur : Minne-DIMM
  2. Slå av skriveren, koble strømledningen fra stikkontakten, og koble deretter fra eventuelle USB- eller nettverkskabler.
  3. Ta av dekselet til formateringsenheten ved å skyve det mot bakre del av skriveren.
    Figur : Ta av dekselet til formateringsenheten
  4. For skrivere med den valgfrie harddisken (HDD) installert: Ta ut harddisken ved å løsne låsekontakten (bildeforklaring 1) for deretter å klemme sammen holderen (bildeforklaring 2) for å løsne den.
    Figur : Løsne harddisken
  5. For skrivere med den valgfrie harddisken installert: Drei kontaktenden på harddisken ut og bort fra formateringsenheten (bildeforklaring 1), og fjern deretter harddisken ved å skyve den (bildeforklaring 2).
    Figur : Ta ut harddisken
  6. Ta ut DIMM-en av pakningen.
    Figur : Ta ut DIMM-en av pakningen
  7. Juster kontakten på DIMM-enheten i forhold til kontakten på formateringsenheten (bildeforklaring 1), og installer deretter DIMM-enheten ved å skyve den inn i formateringsenheten (bildeforklaring 2). Kontroller at DIMM-enheten er satt ordentlig inn i kontakten.
      merknad:
    DIMM-enheten kan bare settes inn i én retning på formateringsenheten.
    Figur : Sett inn DIMM-enheten
  8. For skrivere med den valgfrie harddisken (HDD) installert: Før du fortsetter må du merke deg hvor sporet (bildeforklaring 1) i metallplaten er, der tappen for harddiskholderen (bildeforklaring 2) må installeres.
      forsiktig:
    Denne delen av metallplaten er en utsparing (bildeforklaring 1). Ikke dytt den så hardt at den løsner når du installerer harddisken.
    Figur : Finn sporet i metallplaten
  9. For skrivere med den valgfrie harddisken installert: Sett holdertappen for harddisken i sporet på metallplaten (bildeforklaring 1), og drei deretter kontaktenden (bildeforklaring 2) på harddisken mot formatereren.
    Figur : Installere harddisken
  10. For skrivere med den valgfrie harddisken installert: Kontroller at låsekontakten (bildeforklaring 1) festes, og at avstandsstykket (bildeforklaring 2) låses til sporet i formatereren (det kan være du må knipe låsemekanismen for å få den til å sitte i sporet).
    Figur : Installere harddisken
  11. Sett på plass dekselet til formateringsenheten ved å skyve det mot skriveren.
    Figur : Sett på plass dekselet til formatereringsenheten