HP LaserJet Managed E50045 - Skriverspesifikasjoner

merknad:
Følgende spesifikasjoner er korrekte på utgivelsestidspunktet, men de kan endres over tid.

Tekniske spesifikasjoner

Modellnavn
E50045dw
Produktnummer
3GN19A
Papirhåndtering
Skuff 1 (kapasitet på 100 ark)
Skuff 2 (kapasitet på 550 ark)
1 x 550-arks papirmater
merknad:
Hver skrivermodell støtter opptil tre papirmatere som ekstrautstyr, hver på 550 ark (skuff 3, 4 og 5).
Tilleggsutstyr
Skriverkabinett/-stativ
Tilleggsutstyr
Automatisk dupleksutskrift
Tilkobling
10/100/1000 Ethernet LAN-tilkobling med IPv4 og IPv6
Hi-Speed USB 2.0
USB-port med enkel tilgang for utskrift uten datamaskin, og for oppgradering av fastvaren
Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tredjepartsenheter
HP interne USB-porter
Tilleggsutstyr
HP Jetdirect 3000w NFC/trådløst tilbehør for utskrift fra mobile enheter
Tilleggsutstyr
Integrert HP NFC og Wi-Fi Direct-tilbehør for utskrift fra mobile enheter
HP Jetdirect 2900nw-utskriftsservertilbehør for trådløs tilkobling
Tilleggsutstyr
Minne
512 MB minne, kan utvides til 1,5 GB ved å legge til 1 GB DIMM
Masselagring
4 GB innebygd multimediakontroller (eMMC)
320 GB HP sikker harddisk med høy ytelse
Tilleggsutstyr
Sikkerhet
HP Trusted Platform Module for kryptering av alle data som sendes gjennom skriveren
Tilleggsutstyr
Kontrollpanel – skjerm og inndata
Kontrollpanel med fargeberøringsskjerm
Utskrift
Skriver ut 45 sider per minutt (spm) på papir i Letter-størrelse og 43 spm på papir i A4-størrelse
Utskrift fra USB-enhet med enkel tilgang (ingen datamaskin kreves)
Lagre jobber i skriverens minne for å skrive ut senere eller privat

Operativsystemer som støttes

Linux: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for Linux, kan du gå til www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Hvis du vil ha informasjon og skriverdrivere for UNIX®, kan du gå til www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Følgende informasjon gjelder for de skriverspesifikke HP PCL 6-skriverdriverne, og HP-skriverdriverne for macOS.
Windows: Gå til webområdet for skriverstøtte for denne skriveren: www.hp.com/support/ljE50045 for å laste ned og installere HP-skriverdriveren.
macOS: Mac-datamaskiner støttes med denne skriveren. Last ned HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet for å installere HP-skriverdriveren.
  1. Følg den angitte fremgangsmåten for å laste ned skriverprogramvaren.
Støttede operativsystemer og skriverdrivere
Operativsystem
Skriverdriveren er installert (fra programvaren på Internett)
Merknader
Windows 7, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows 8, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows 8.1, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows 10, 32-biters og 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2012, 64-biter
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2012 R2, 64-biters
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
Windows Server 2016, 64-biter
Skriverspesifikk skriverdriver for PCL 6 er tilgjengelig for nedlasting fra webområdet for skriverstøtte. Last ned driveren, og bruk Microsoft Veiviser for skriver til å installere den.
macOS 10.11 El Capitan, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Last ned HP Easy Start fra 123.hp.com/LaserJet, og bruk det deretter til å installere skriverdriveren.
merknad:
Hvilke operativsystemer som støttes, kan endre seg. Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til www.hp.com/support/ljE50045 for HPs omfattende hjelp for skriveren.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om klient- og serveroperativsystemer, og om HP UPD-driverstøtte for denne skriveren, kan du gå til www.hp.com/go/upd. Under Mer informasjon klikker du på koblingene.
Systemkrav
Windows
macOS
  • Internett-forbindelse
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 2 GB ledig plass på harddisken
  • 1 GB RAM (32-biter) eller 2 GB RAM (64-biter)
  • Internett-tilkobling
  • Egen USB 1.1- eller 2.0-kontakt eller en nettverkstilkobling
  • 1,5 GB ledig plass på harddisken

Skriverens mål

Mål for dw-modellen
    Figur : Mål for dw-modellen
  1. 296 mm
  2. Støvdeksel for skuff 2 lukket: 376 mmStøvdeksel for skuff 2 åpent: 444 mm
  3. 410 mm
  4. 12 kg
Mål for papirmateren med 1 x 550-ark
    Figur : Mål for papirmateren med 1 x 550-ark
  1. 130 mm
  2. Lukket skuff: 376 mmÅpen skuff: 569 mm
  3. 410 mm
  4. 1,4 kg
Mål for kabinettet/stativet
    Figur : Mål for kabinettet/stativet
  1. 381 mm
  2. Lukket deksel: 632 mmÅpent deksel og bakhjulene rotert: 865 mm
  3. Lukket deksel: 600 mmÅpent deksel og bakhjulene rotert: 630 mm
  4. 9,0 kg
Mål for skriveren med tre 1 x 550-arks papirmatere og kabinett/stativ
    Figur : Mål for skriveren med tre 1 x 550-arks papirmatere og kabinett/stativ
  1. 1067 mm
  2. 632 mm
  3. 600 mm
  4. 25,2 kg

Strømforbruk, elektriske spesifikasjoner og støynivåer

Strømforbruk

Strømforbruk (gjennomsnitt i watt)1, 2, 3
Skriverserie4
Utskrift
Klar
Dvalemodus
Automatisk av
Av
HP LaserJet Managed E50045
741,9 W
13,7 W
2,5 W
0,08 W
0,08 W
1Verdiene kan bli endret.
2Effekten som rapporteres, er de høyeste målte verdiene for alle skrivermodeller, ved bruk av alle standardspenninger.
3Standardtid fra Klar-modus til dvalemodus = 0 minutter.
4Hastigheten er 43 sider/min på papir i A4-størrelse og 45 sider/min på pair i Letter-størrelse.

Elektriske spesifikasjoner

110-volt inngangsspenning: 100 til 127 VAC, 60 Hz
220-volt inngangsspenning: 200 til 240 VAC, 50 Hz
  forsiktig:
Strømkravene er basert på landet/regionen der skriveren selges. Ikke omform driftsspenningene. Dette vil skade skriveren og gjøre skrivergarantien ugyldig.

Støyutslipp

HP LaserJet Managed E500451
Lydstyrkenivå
Utskrift (43 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LWAd= 6,8 bel (A) [68 dB(A)]
LWAd= 4,0 bel (A) [40 dB(A)]
Lydtrykknivå – fra brukers plass
Utskrift
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LpAm = 54 dB(A)
LpAm = 24 dB(A)
1Støyverdier kan endres.

Område for driftsmiljø

Spesifikasjoner for driftsmiljø
Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
17 til 25 °C
15–30 °C
Relativ luftfuktighet
30 til 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 til 80 % relativ luftfuktighet (RH)