• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Managed E50045 - Inndelt oversikt

Skriveren sett forfra

Figur : Skriveren sett forfra
  1. Øvre deksel (tilgang til tonerkassetten)
  2. USB-port med enkel tilgangSett inn en USB-flashstasjon for utskrift uten en datamaskin eller for å oppdatere skriverfastvaren.En administrator må aktivere denne porten før bruk.
  3. Standard utskuff
  4. Av/på-knapp
  5. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger
  6. Lomme for integrering av maskinvare for tilkobling av tilbehør og tredjepartsenheterHvis du vil bruke en lomme for integrering av maskinvare (HIP), kan du installere tilbehøret HP interne USB-porter (B5L28A). USB-porten i HIP fungerer ikke ellers.
  7. Deksel for formatereringsenhet
  8. Skuff 2
  9. Modellnavn
  10. Skuff 1

Skriveren sett bakfra

Figur : Skriveren sett bakfra
  1. Bakre deksel (gir tilgang til fastkjørt papir)
  2. Etikett med serienummer og produktnummer
  3. Utløserknapp for øvre deksel
  4. Støvdeksel for skuff 2 (vendes opp når papir i Legal-format lastes inn)
  5. Strømtilkobling
  6. Formaterer (med grensesnittporter)

Grensesnittporter

Figur : Grensesnittporter
  1. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
  2. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) (RJ-45)
  3. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport
  4. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.

Kontrollpanelvisning

På startsiden får du tilgang til skriverfunksjonene, og du ser gjeldende status for skriveren.
Gå tilbake til startskjermbildet når som helst ved å velge Hjem-knappen.
merknad:
Funksjonene som vises på startsiden, kan variere avhengig av skriverkonfigurasjonen.
    Figur : Skriverens kontrollpanel
  1. Tilbakestill-knappen
  2. Påloggings- eller avloggings-knapp
  3. Informasjon-knapp
  4. Hjelp-knapp
  5. Gjeldende tid
  6. Programområde
  7. Startskjermens sideindikator
  8. Hjem-knapp

Slik bruker du kontrollpanelet

Bruk følgende handlinger til å bruke skriverens kontrollpanel.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Trykk på
Trykk på et element på skjermen for å velge det elementet eller åpne den menyen. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne Innstillinger-appen.
Dra
Trykk på skjermen og beveg fingeren vannrett for å bla til siden.
Sveip helt til Innstillinger-appen vises.
Bla
Trykk på skjermen og beveg fingeren loddrett for å bla opp og ned. Når du blar gjennom menyer, kan du stoppe å bla ved å trykke lett på skjermen.
Bla gjennom Innstillinger-appen.