HP LaserJet og Color LaserJet Enterprise MFP-skrivere - 10.39.60, 10.39.69 og 10.39.70-meldinger

Problem

Produktet viser når dokumentmatersettet er lavt eller svært lavt. Den faktiske gjenværende levetiden til ADM-vedlikeholdssettet kan variere.
Numerisk feil vil bare vises i hendelsesloggen.
  • 10.39.60 (hendelseslogg): Kontrollpanelmelding – Dokumentmatersett lavt
  • 10.39.69 (hendelseslogg):Kontrollpanelmelding – Dokumentmatersett svært lavt
  • 10.39.69 (hendelseslogg):Kontrollpanelmelding – Dokumentmatersett skanner etter svært lite

Løsning

Bytt ut dokumentmaterens vedlikeholdssett.
Når du har byttet dokumentmaterens vedlikeholdssett, kan du tilbakestille telleren for vedlikeholdssett ved å velge Nytt dokumentmatersett i undermenyen Administrer rekvisita.
merknad:
Når nivået for en HP-rekvisitaenhet er «svært lite», gjelder ikke lenger HPs beskyttelsesgaranti Premium Protection for den aktuelle enheten.
HP anbefaler at kunder har reserveutstyr tilgjengelig for installasjon når forbruksvaren har passert levetiden sin.