HP Managed-skrivere - konfigurasjonssiden eller kontrollpanel-rapporten viser tall for eMMC-lagring eller harddiskdrivere

Problem

Når du viser eMMC-lagring eller annen harddiskdata på en HP Managed-skriver, stemmer ikke den rapporterte størrelsen med det som står på databladet eller annen relatert støttedokumentasjon for følgende skrivermodeller:
  • HP LaserJet Managed Flow MFP E72520-E72540
  • HP Color LaserJet Managed MFP E77820-E77830
  • HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560
  • HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660
Denne feildataen kan ses på ett eller flere av de følgende stedene:
  • Rapporter-menyens kontrollpanel
  • Utskrevet konfigurasjonsside
  • Konfigurasjonsside i den innebygde webserveren (EWS)
merknad:
Dataarket og relatert supportdokumentasjon er riktig. Det er en ekstra harddisk på hovedkortet til skriveren som ikke er oppført på konfigurasjonssiderapporten når den vises fra enten kontrollpanelet eller den innebygde webserveren (EWS).

Årsak

Hovedkortdata ble ikke inkludert i de totale rapporterte lagringstallene.

Løsning

Du trenger ikke å gjøre noe. Dette feilforholdet i rapporterte tall for harddisker eller eMMC-lagring vil bli rettet opp i en fremtidig fastvareutgivelse.

Stasjontyper og størrelser

Det faktiske tallet for eMMC-lagring og harddisker i skriveren varierer avhengig av modellen til skriveren.
Faktiske eMMC-lagring og harddisker per modell
Skrivermodell
Stasjon- eller lagringstype og størrelse
Formaterer (eMMC)
Formaterer (HDD eller FIPs)
Hovedkort (HDD eller FIPs)
E72525dn
E72530dn
E72535dn
E77822dn
E77825dn
E77830dn
16 GB
i/t
320 GB
E72525z
E72530z
E72535z
E77822z
E77825z
E77830z
i/t
320 GB eller 500 GB FIPs*
320 GB eller 500 GB FIPs*
E82540dn
E82550dn
E82560dn
E87640dn
E87650dn
E87660dn
E82540z
E82550z
E82560z
E87640z
E87650z
E87660z
* 500 GB FIPs-harddisken er tilgjengelig som ekstrautstyr.

eMMC-lagring eller harddiskplasseringer

Managed-skrivere inkluderer vanligvis harddisker som er plassert på forskjellige deler av skriveren. For steder, se bildene nedenfor. For mer informasjon om harddiskene, kan du kontakte brikkeprodusenten eller besøke nettsiden deres.
Figur : Plassering av harddisken på hovedkortet (før dekselet er fjernet)
Figur : Plassering av harddisken på hovedkortet (etter at dekselet er fjernet)
Figur : Plassering av eMMC-lagring på formatereren – ikke-Flow-modeller
Figur : Plassering av harddisken (HDD) på formatereren – kun Flow-modeller