HP PageWide Enterprise MFP, HP PageWide Managed MFP - Innstillinger for strømsparing

Innføring
Konfigurer innstillinger for dvale for å redusere strømforbruket når skriveren er inaktiv.
Start tidsuret for hvilemodus og konfigurer at skriveren skal bruke 2 watt eller mindre
Hvilemodus påvirker hvor mye strøm skriveren bruker, aktiv tid / hvilemodustid, hvor raskt skriveren går i hvilemodus, og hvor raskt skriveren aktiveres (våkner) fra hvilemodus.
Du kan konfigurere skriveren til å bruke maksimalt 2 watt når den er i hvilemodus ved å angi tidspunkter i innstillinger både for Hvilemodus etter inaktivitet og Automatisk av etter hvile.
  1. Velg Innstillinger på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
  2. Åpne følgende menyer:
    • Generelt
    • Strøminnstillinger
    • Innstillinger for hvilemodus
  3. Velg Hvilemodus etter inaktivitet for å angi hvor mange minutter skriveren må være inaktiv før den går i hvilemodus. Angi aktuell tidsperiode.
  4. Velg Automatisk av etter hvile for å sette skriveren i en dypere strømsparingsmodus etter en bestemt periode i hvilemodus. Angi aktuell tidsperiode.
      merknad:
    Som standard våkner skriveren fra automatisk av når den registrerer aktivitet utenom USB eller Wi-Fi. Du kan angi den til å våkne kun med av-/på-knappen ved å velge Slå av (bare oppvåkning med av-/på-knapp).
  5. Velg Ferdig for å lagre innstillingene.
Angi hvilemodusplan
Bruk Hvilemodusplan-funksjonen for å konfigurere skriveren til å våkne opp eller starte hvilemodus automatisk på bestemte tidspunkter.
  1. Velg Innstillinger på startskjermbildet til skriverens kontrollpanel.
  2. Åpne disse menyene:
    • Generelt
    • Strømsparingsinnstillinger
    • Hvilemodusplan
  3. Trykk på Ny hendelse-knappen, og velg deretter typen hendelse du vil legge til planen: Aktiveringshendelse eller hvilehendelse.
  4. For en aktiverings- eller hvilehendelse konfigurerer du klokkeslettet og ukedagene for hendelsen. Velg Lagre for å lagre innstillingen.