• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung SCX-340x laser-MFP - Legge inn papir i skuffen

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger papir i skuffen.
Oversikt over skuff
For å endre størrelsen må brukerne justere papirskinnene.
    Figur : Papirskuff
  1. Papirbreddeskinne
  2. Skuff
  forsiktig:
Hvis du ikke justerer denne skinnen, kan det føre til papirjustering, bildeforskyvning eller fastkjøring av papir.
Legge papir i skuffen
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerhåndboken kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen.
  1. Åpne skuffen. Juster deretter skuffestørrelsen i henhold til papirstørrelsen du skal legge inn.
      Figur : Åpne skuff, juster skinner
    1. Utskuff
    2. Breddeskinner
  2. Bøy eller vift kanten på papirbunken for å skille sidene før papiret legges i.
    Figur : Bøy eller vift papiret
  3. Legg papiret med siden det skal skrives ut på, opp.
    Figur : Legg i papir
    • Ikke skyv papirbreddeskinnen for langt slik at papiret fordreies.
    • Ikke bruk papir med krøllete forkant. Det kan føre til fastkjørt papir eller papiret kan bli brettet.
    • Hvis papirbreddeskinnen ikke justeres, kan dette føre til fastkjørt papir.
      Figur : Riktig skinnejustering
  4. Klem papirbreddeskinnen og skyv den til kanten på papirbunken uten å bøye den.
    Figur : Breddeskinner, klem
  5. Når brukere skriver ut et dokument, må de angi papirtype og -størrelse for skuffen.
      merknad:
    Innstillingene fra skriverdriveren overstyrer innstillingene på kontrollpanelet.
    1. For å skrive ut i et program, åpne et program og start utskriftsmenyen.
    2. Åpne Utskriftsinnstillinger.
    3. Trykk på fanen Papir i Utskriftsinnstillinger, og velg riktig papirtype. Hvis brukere for eksempel ønsker å bruke en etikett, angi papirtypen til Etikett.
    4. Velg Velg automatisk (eller Manuell mater) i papirkilde, og trykk på OK.
    5. Start utskriften fra programmet.
Manuell mating i skuffen
Skuffen brukes til spesielle størrelser og utskriftsmaterialer, for eksempel postkort, notatkort og konvolutter.
Tips om bruk av manuell mating i skuffen
  • Hvis brukere velger Papir > Kilde > Manuell mater fra skriverdriveren, må de trykke på OK hver gang for å skrive ut en side.
  • Legg bare i én type, størrelse og vekt av utskriftspapiret om gangen i skuffen.
  • For å forebygge papirstopp, må du ikke legge i papir under utskrift når det fortsatt er papir i skuffen.
  • Legg inn utskriftspapir med forsiden ned med den øvre kanten inn mot flerfunksjonsskuffen først og deretter midt i skuffen.
  • Bare legg i det tilgjengelige papiret for å forebygge papirstopp og sikre utskriftskvaliteten.
  • Flat ut eventuelle krøller på postkort, konvolutter og etiketter før du legger dem i skuffen.
  • Følg retningslinjene for å legge i papir ved utskrift på spesialpapir.