Samsung ProXpress SL-M4080 laser-MFP - Legge inn papir

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger papir i papirskuffen.
merknad:
Illustrasjonene kan avvike fra det du ser på din skriver, avhengig av alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen din.

Oversikt over papirskuffen

Juster papirskinnene for å endre størrelsen på papiret i skuffen.
    Figur : Oversikt over papirskuffen
  1. Papirlengdeskinne
  2. Papirnivåindikator
  3. Papirbreddeskinne
  4. Merke for papirgrense
merknad:
Hvis du ikke justerer denne skinnen, kan det føre til papirjustering, bildeforskyvning eller fastkjørt papir.
Trykk på knappen som vist, og dra ut skuffen å justere mellom Legal-, A4- eller Letter-størrelse.
Figur : Juster etter papirstørrelse
Papirmengdeindikator viser mengden papir i skuffen.
    Figur : Indikator for papirkapasitet
  1. Full
  2. Tom

Legge inn papir i skuff 1 / ekstraskuffer

Bruk følgende trinn for å legge papir i skuffen.
  1. Fjern papirskuffen fra skriveren.
    Figur : Fjern papirskuffen
  2. Klem papirbreddeskinnen og papirlengdehendelen til riktig papirstørrelsesspor som er merket nederst i skuffen.
    Figur : Juster papirlengdehendelen
  3. Bøy eller vift kanten på papirbunken for å skille sidene før de legges i.
    Figur : Bøy eller vift papiret
  4. Når du har lagt i papir i skuffen, klemmer du på papirbreddeskinnene og papirlengdeskinnen.
      Figur : Legg inn papir og juster skinnene
    1. Papirlengdeskinne
    2. Papirbreddeskinne
    merknad:
    • Ikke skyv breddeskinnene så mye at papiret vrir seg.
    • Ikke bruk papir med krøllete forkant. Det kan føre til fastkjørt papir eller papiret kan bli brettet.
      Figur : Riktig posisjon for papirskinnene
    • Hvis papirbreddeskinnen ikke justeres, kan det føre til fastkjørt papir.
      Figur : Riktig posisjon for papirskinnene
  5. Sett skuffen inn igjen.
    Figur : Sett skuffen inn igjen
  6. Når du skriver ut et dokument, må du angi papirtype og -størrelse for skuffen.

Legge i papir i universalskuffen

Papirskuffen brukes til spesielle størrelser og utskriftsmaterialer, for eksempel postkort, notatkort og konvolutter.
Tips til bruk av flerfunksjonsskuffen:
  • Legg bare én type, størrelse og vekt av utskriftsmaterialet om gangen i skuffen.
  • For å forebygge papirstopp må du ikke legge inn papir under utskrift når det fortsatt er papir i flerfunksjonsskuffen. Dette gjelder også andre typer utskriftsmateriale.
  • Legg bare inn spesifisert utskriftsmateriale for å forebygge papirstopp og sikre utskriftskvaliteten.
  • Flat ut eventuelle krøller på postkort, konvolutter og etiketter før du legger dem i den manuelle materen.
Følg instruksjonene for å legge papir i universalskuffen.
  1. Trykk på trykkutløseren for flerfunksjonsskuffen.
    Figur : Trykk på trykkutløserknappen
  2. Åpne skuffen (1) og brett ut flerfunksjonsskuffens forlenger (2).
    Figur : Brett ut flerfunksjonsskuffens forlenger
  3. Legg i papir.
    Figur : Legg i papir
  4. Klem papirbreddeskinnene i universalskuffen og juster dem etter papirets bredde. Ikke bruk for mye makt, ellers bøyes papiret, noe som kan føre til papirstopp eller forskyvning.
    Figur : Justere papirbreddeskinnene
    merknad:
    • Når du skriver ut på spesialmedier, må du følge retningslinjene for å legge inn medier.
    • Hvis papiret overlapper når du skriver ut med flerfunksjonsskuffen, må du åpne skuff 1 og fjerne de overlappende papirene. Prøv å skrive ut på nytt.
  5. Angi papirtype og -størrelse for universalskuffen.

Skrive ut på spesialmedier

Papirinnstillingen i skriveren og driveren må samsvare. Dette vil forhindre en feilmelding om at papiret ikke samsvarer.
  • Du kan endre papirinnstillingen i maskinen fra Samsung Easy Printer Manager™-programmet eller SyncThru™-webtjenesten.
    • Hvis skriveren er koblet til lokalt, kan du angi skriverinnstillingene fra Samsung Easy Printer Manager > Avansert innstilling > Enhetsinnstillinger.
    • Hvis skriveren er koblet til nettverket, kan du angi skriverinnstillingene fra SyncThru™-webtjenesten > Innstillinger-fanen > Maskininnstillinger.
  • Du kan angi den ved hjelp av Maskinoppsett > Skuffinnstillinger > Innstillinger > velg ønsket skuff > Papirstørrelse eller Papirtype på kontrollpanelet.
Se tabellen over hvilke spesialmedier som kan brukes i skuffen.
Typer
Skuff 1
Ekstraskuffer
Flerfunksjonsskuff
Vanlig
Y
Y
Y
Tykt
Y
Y
Y
Tykkere
Y
Y
Y
Tynt
Y
Y
Y
Bond
Y
Y
Y
Farge
Y
Y
Y
Kort
Y
Y
Y
Etiketter
Y
Y
Y
Konvolutt
Y
Y (bare skuff 2)
Y
Forhåndstrykt
Y
Y
Y
Bomull
Y
Y
Y
Resirkulert
Y
Y
Y
Arkiv
Y
Y
Y
Brevhode
Y
Y
Y
Hullet
Y
Y
Y
(Y: støttet, tomt: ikke støttet