Samsung Xpress SL-M3325, SL-M3825, SL-M4025 laserskrivere - Skifte ut bildebehandlingsenhet

Dette dokumentet forklarer hvordan du skifter ut bildebehandlingsenheten. Når en bildebehandlingsenhet når slutten av levetiden, slutter skriveren å skrive ut.
  merknad:
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på tonerkassetten.
  • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
Skifte ut bildebehandlingsenheten
Følg denne fremgangsmåten for å skifte ut bildebehandlingsenheten.
  1. Slå av skriveren, trekk ut strømledningen fra baksiden av skriveren, og vent deretter et par minutter til skriveren er avkjølt.
  2. Åpne frontdekselet (1) og deretter fjern tonerkassetten (2).
    Figur : Åpne frontdekselet, og fjern tonerkassetten
  3. Trekk bildebehandlingsenheten ut av skriveren ved hjelp av håndtaket på forsiden av bildebehandlingsenheten.
    Figur : Ta ut bildebehandlingsenheten
  4. Pakk ut den nye bildebehandlingsenheten.
    Figur : Pakk ut den nye bildebehandlingsenheten
  5. Ta av beskyttelsesdekselet.
    Figur : Ta av beskyttelsesdekselet
  6. Installer den nye bildebehandlingsenheten.
    Figur : Installer den nye bildebehandlingsenheten
  7. Sett inn tonerkassetten igjen (1), og lukk frontdekselet (2).
    Figur : Sett inn tonerkassetten igjen, og lukk frontdekselet
  8. Koble til skriveren, og slå den på.