HP LaserJet Pro M14-M17, MFP M28-M31 - Legge i papir

Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du legger papir i innskuffen.
merknad:
Slik unngår du papirstopp:
  • Ikke legg i eller fjern papir fra skuffen mens utskrift pågår.
  • Før du legger i papir, bør du ta ut alt av papir fra innskuffen og rette opp papirbunken.
  • Ikke luft papiret når du legger det i skuffen.
  • Bruk papir som ikke er skrukket, brettet eller skadet.

Innskuff

Innskuffen har plass til 150 sider med papir på 75 g/m2 eller færre ark med tyngre papir (en bunkehøyde på 15 mm eller mindre).
Legg i papir med øvre kant først og siden det skal skrives ut på, opp. For å forhindre fastkjørt papir og forskjøvet utskrift må du alltid justere sideskinnene.
merknad:
Når du legger i nytt papir, må du fjerne alt papiret fra innskuffen og rette på hele bunken med nytt papir. Dette gir mindre fastkjørt papir fordi det hindrer at flere ark mates gjennom produktet samtidig.