Samsung ProXpress SL-C2670 fargelaser-MFP - fjerne fastkjørte originaldokumenter

Når et originaldokument er fastkjørt i dokumentmateren, vises en varselmelding på skjermen.
merknad:
Se følgende retningslinjer for å unngå fastkjørt papir:
  • Kontroller at de justerbare skinnene er riktig plassert.
  • Ikke overfyll skuffen.
  • Sørg for at du ikke fyller på med for mye papir – bare opp til merket på innsiden av skuffen.
  • Bøy, vift gjennom og rett ut papiret før du legger det i.
  • Ikke fjern papir fra skuffen mens utskrift pågår.
  • Ikke bruk krøllete, fuktig eller svært bøyd papir.
  • Ikke legg forskjellige papirtyper i skuffen.
  • Bruk bare anbefalte utskriftsmedier.
  • Bruk skannerglassplaten til tykke, tynne eller blandede papirtyper for å forhindre fastkjørt papir.

Fjerne fastkjørte originaldokumenter

Når et originaldokument setter seg fast mens det sendes gjennom dokumentmateren, vises det en advarsel på skjermen.