Samsung ProXpress SL-C2620 fargelaserskriver - skifte ut tonerkassetten

Følgende fremgangsmåte viser hvordan du skifter ut tonerkassetten.
Skriveren bruker fire farger og har én tonerkassett for hver farge: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og svart (K).
  • LED-statuslampen og en tonerrelatert melding på displayet indikerer når hver enkelt tonerkassett skal byttes ut.
  • Datamaskinens programvindu for Samsung utskriftsstatus vises på datamaskinen og forteller deg hvilken fargetonerkassett som er tom.
Kontroller typen tonerkassett for skriveren.
merknad:
  • Rist tonerkassetten godt, det vil den øke den første utskriftskvaliteten.
  • Illustrasjonene i denne brukerhåndboken kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen.
  forsiktig:
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.

Skifte ut tonerkassetten

1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, åpne
  2. Skyv ut tonerkassettskuffen.
    Figur : Tonerkassettskuff, åpen
  3. Ta tonerkassettene ut av skriveren. For å resirkulere tonerkassetten går du til Produktretur og resirkulering.
    Figur : Fjerne toner
  4. Ta de nye tonerkassettene ut av pakningen. Sørg for å resirkulere emballasjematerialet.
    Figur : Pakk ut toneren
  5. Fjern beskyttelsesfilmen fra tonerkassettene.
    Figur : Skyv ut tonerfilmen
    Figur : Fjern filmen fra toneren
  6. Rist tonerkassettene fra side til side fem eller seks ganger.
    Figur : Rist tonerkassetten
  7. Sett tonerkassettene inn i skriveren.
    Figur : Sette inn ny toner
  8. Skyv inn tonerskuffen.
    Figur : Tonerskuff, lukke
  9. Lukk frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, lukke