Samsung CLX-330x fargelaser-MFP - skifte ut tonerkassetten

Følgende fremgangsmåte viser hvordan du skifter ut tonerkassetten.
  merknad:
  • Rist tonerkassetten godt, det vil den øke den første utskriftskvaliteten.
  • Illustrasjonene i denne brukerhåndboken kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen.
  forsiktig:
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis brukeren får toner på klærne, tørkes det av med en tørr klut og plagget vaskes i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  • Når du åpner en skannerenhet, hold dokumentmateren og skannerenheten sammen.
  • Utskrift etter at status for tom toner er vist, kan føre til alvorlige skader på skriveren.
Når en tonerkassett har nådd slutten av levetiden, vises vinduet for Utskriftsstatus på datamaskinen. Dette indikerer at tonerkassetten må skiftes ut.
Skifte ut tonerkassetten
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, åpne
  2. Ta tonerkassettene ut av skriveren. For å resirkulere tonerkassetten går du til Produktretur og resirkulering.
    Figur : Fjerne toner
  3. Ta de nye tonerkassettene ut av pakningen. Sørg for å resirkulere emballasjematerialet.
    Figur : Pakk ut toneren
  4. Fjern beskyttelsesfilmen fra tonerkassettene.
    Figur : Fjern filmen fra toneren
  5. Sett tonerkassettene inn i skriveren.
    Figur : Sette inn ny toner
  6. Lukk frontdekselet.
    Figur : Frontdeksel, lukke