Samsung CLX-2160 fargelaser-MFP - Legge inn papir

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger inn papir i skriveren for Samsung Xpress SL M3015 laserskriveren.
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren, avhengig av modell og valgte alternativer.
Endre størrelsen på papiret i skuffen
Før du kan legge i langt papir, for eksempel Legal-papir, må du justere papirskinnene for å utvide papirskuffen. For å forandre skuffstørrelsen må du justere papirlengeskinnen til riktig lengde.
Følg denne fremgangsmåten for å endre papirstørrelsen i skuffen:
  1. Trekk skuffen ut av skriveren. Åpne dekselet for papir og fjern om nødvendig papir i skuffen.
  2. Trykk på og lås opp skinnelåsen på toppen av skuffen og dra ut skuffen manuelt.
    Figur : Eksempel på å trykke og låse opp skinnelåsen
  3. Legg papir i skuffen.
    Figur : Eksempel på å legge inn papir i skuffen
  4. Skyv lengde papirlengdeskinnen til den berører enden av papirbunken. Klem papirbreddeskinnen og skyv den til kanten på papirbunken uten å bøye den.
    Figur : Eksempel på å skyve papirlengdeskinnen
    For papir som er mindre enn Letter-størrelse må du plassere papirskinnene i de opprinnelige posisjonene og justere papirlengdeskinnen og papirbreddeskinnen.
    Figur : Eksempel på å plassere papirskinnene i de opprinnelige posisjonene
      merknad:
    • Ikke skyv papirlengdeskinnene så mye at materialet krøller seg.
    • Hvis papirbreddeskinnen ikke justeres ordentlig, kan det føre til fastkjørt papir.
      Figur : Eksempel på riktig justering av papirbreddeskinnene
  5. Lukk dekselet for papir.
    Figur : Eksempel på å lukke dekselet for papir
  6. Skyv skuffen tilbake i skriveren.
    Figur : Eksempel på å skyve skuffen tilbake i skriveren