Samsung CLX-2160 fargelaser-MFP - Skifte ut tonerkassett

Dette dokumentet forklarer hvordan du skifter ut tonerkassetten for Samsung CLX-2160 multifunksjonslaserskriver med farger.
Skriveren bruker fire farger og har én tonerkassett for hver farge: gul (Y), magenta (M), cyan (C) og svart (K).
Når tonerkassetten er helt tom:
  • Statuslampen og den tonerrelatert meldingen på displayet indikerer når hver enkelt tonerkassett skal skiftes ut.
  • Skriveren slutter å skrive ut.
På dette tidspunktet må tonerkassetten skiftes ut.

Skifte ut tonerkassetter

Følg denne fremgangsmåten for å skifte ut tonerkassettene.
  1. Slå av skriveren, og vent et par minutter til skriveren er avkjølt.
  2. Åpne frontdekselet.
  3. Trekk ut den aktuelle tonerkassetten.
    Figur : Eksempel på å dra ut tonerkassetten
  4. Ta en ny tonerkassett ut av emballasjen.
  5. Sett tonerkassetten inn i riktig spor.
  6. Fjern beskyttelseshetten.
    Figur : Eksempel på å fjerne beskyttelseshetten
    merknad:
    Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  7. Hold tonerkassetten slik at den passer i sporet inne i skriveren. Sett den inn i sporet til den klikker på plass.
    Figur : Eksempel på å holde tonerkassetten og sette den inn i sporet
  8. Lukk frontdekselet. Kontroller at dekselet sitter fast, og slå på skriveren.
      forsiktig:
    Hvis frontdekselet ikke er helt lukket, vil ikke skriveren fungere.
    merknad:
    Hvis installasjonen fullføres på rett måte, blir en veiledningsrapport skrevet ut automatisk. Vent i omtrent 1,5 minutter for at skriveren skal bli klar.