Samsung Xpress SL-M3015-laserskriver - Legge inn papir

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger inn papir i skriveren for Samsung Xpress SL M3015 laserskriveren.
merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren, avhengig av modell og valgte alternativer.

Skrive ut på spesialmedia

Papirinnstillingen i skriveren og driveren må samsvare for å skrive ut uten en feilmelding om at papiret ikke samsvarer.
merknad:
  • Når du skriver ut på spesialpapir, anbefaler vi du mater ett papir om gangen. Kontroller maksimum antall papir for skuffen.
  • Skrive ut spesialpapir (forsiden opp): Hvis spesialpapir blir skrevet ut med krøller, folder eller svarte streker, må du åpne dekselet på baksiden, og prøve å skrive ut igjen. La det bakre dekselet være åpent under utskrift.
Se tabellen for bruk av spesialpapir i skuffen.
Typer
Skuff
Manuell mater
Vanlig
·
·
Tykt
·
·
Tykkere
·
Tynt
·
·
Bond
·
·
Farge
·
Kort
·
·
Etiketter
·
Transparent
·
Konvolutt
·
Tykk konvolutt
·
Forhåndstrykt
·
Resirkulert
·
·
Bomull
·
Arkiv
·
·
(·: støttet, tomt: ikke støttet
Du kan endre papirinnstillingen i skriveren fra Samsung Easy Printer Manager™-programmet eller SyncThru™-webtjenesten.
  • Hvis skriveren er koblet til lokalt, kan du angi skriverens innstillinger fra Samsung Easy Printer Manager > Avansert innstilling > Enhetsinnstillinger.
  • Hvis skriveren er koblet til nettverket, kan du angi skriverens innstillinger fra SyncThru™-webtjenesten > Innstillinger-fanen > Maskininnstillinger