• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung Xpress fargelaserskrivere - Legge inn papir

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger inn papir i skrivere i serien med Samsung SCX-6220, SCX-6320, SCX-6520 lasermultifunksjonsskrivere.
merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren, avhengig av modell og valgte alternativer.

Skrive ut på spesialmedia

Papirinnstillingen i skriveren og driveren må samsvare for å skrive ut uten en feilmelding om at papiret ikke samsvarer.
merknad:
Når du skriver ut på spesialpapir, anbefaler vi du mater ett papir om gangen. Kontroller maksimum antall papir for skuffen.
Se tabellen for bruk av spesialpapir i skuffen.
Typer
Skuffa
Vanlig
·
Tykt
·
Tynt
·
Bond
·
Bomull
·
Glanset foto
·
Matt foto
·
Farge
·
Kort
·
Etiketter
·
Forhåndstrykt
·
Resirkulert
·
Arkiv
·
(·: støttet, tomt: ikke støttet
merknad:
Du kan endre papirinnstillingen i skriveren fra Samsung Easy Printer Manager™-programmet eller SyncThru™-webtjenesten.
  • Hvis skriveren er koblet til lokalt, kan du angi skriverens innstillinger fra Samsung Easy Printer Manager***Avansert innstilling***Enhetsinnstillinger***.
  • Hvis skriveren er koblet til nettverket, kan du angi skriverens innstillinger fra SyncThru™-webtjenesten > Innstillinger-fanen > Skriverinnstillinger.