• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung Xpress SL-M3015 laserskriver - Skifte ut tonerkassetten

Dette dokumentet forklarer hvordan du skifter ut tonerkassetten for Samsung Xpress SL-M3015-laserskriveren.
En tonerkassett har nesten nådd den anslåtte levetiden for en kassett:
  • Statuslampen og den tonerrelaterte meldingen på skjermen viser når tonerkassetten må skiftes ut.
  • Programvinduet for Samsung utskriftsstatus vises på datamaskinen og viser informasjon om hvilken kassett som har lite toner.
      advarsel:
    • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
    • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
    • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
    • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
      merknad:
    • Før du åpner frontdekselet, må du lukke utskriftsstøtten.
    • Rist inn tonerkassetten godt fra side til side, det vil den øke første utskriftskvaliteten.
Skifte ut tonerkassetter
Følg denne fremgangsmåten for å skifte ut tonerkassettene.
  1. Trykk på utløserknappen, og åpne deretter frontdekselet.
    Figur : Eksempel på å trykke på utløserknappen for dekselet
  2. Ta tak i håndtaket til tonerkassetten, og fjern den fra skriveren.
    Figur : Eksempel på å ta tak i tonerkassettene
  3. Fjern den nye tonerkassetten fra boksen. Rist toneren forsiktig side til side til å distribuere jevnt.
    Figur : Eksempel på fjerning av ny tonerkassett og forsiktig risting
  4. Fjern all emballasjen og resirkuler den.
      merknad:
    Sørg for å resirkulere alt emballasjematerialet.
    Figur : Eksempel på fjerning av emballasjematerialet
  5. Sett tonerkassetten inn i riktig spor.
    Figur : Eksempel på å sette inn ny tonerkassett
  6. Lukk frontdekselet.
    Figur : Slik lukker du frontdekselet