Samsung SCX 4825 lasermultifunksjonsskriver - Legge inn papir

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger inn papir i skrivere i serien med Samsung SCX-4825 lasermultifunksjonsskrivere.
Legg inn utskriftsmaterialet som du vanligvis bruker, i skuff 1. Skuff 1 kan ha maksimalt 250 ark med vanlig papir på 80 g/m2 (20 lb brevpapir). Du kan kjøpe en ekstraskuff og montere den under standardskuffen for å få plass til ytterligere 250 papirark.
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren, avhengig av modell og valgte alternativer.
Bruk av fotopapir eller glanset papir kan føre til problemer som kan kreve reparasjoner. Slike reparasjoner dekkes ikke av Samsungs garanti eller serviceavtaler.
Skrive ut på spesialmedia
Du kan skrive ut på en rekke utskriftsmaterialer, for eksempel vanlig papir, konvolutter, etiketter og transparenter. Bruk alltid utskriftsmateriale som oppfyller retningslinjene for bruk med skriveren. Utskriftsmateriale som ikke oppfyller retningslinjene i brukerhåndboken, kan føre til følgende problemer:
  • Dårlig utskriftskvalitet
  • Flere papirstopp
  • Unødig slitasje på skriveren.
  merknad:
Når du skriver ut på spesialpapir, anbefaler vi du mater ett papir om gangen. Kontroller maksimum antall papir for skuffen.
Se tabellen for bruk av spesialpapir i skuffen.
Typer
Vanlig
Transparenter
Konvolutt
Kort
Etiketter
Egenskaper som vekt, sammensetning, struktur og fuktighetsinnhold er viktige faktorer som påvirker skriverens ytelse og utskriftskvalitet. Når du velger utskriftsmaterialer, bør du vurdere følgende:
  • Typen, størrelsen og vekten på utskriftsmaterialet for skriveren er beskrevet senere i denne delen.
  • Ønsket resultat: Det valgte utskriftsmaterialet må passe prosjektet.
  • Lysstyrke: Enkelte medietyper er hvitere enn andre og produserer skarpere og klarere bilder.
  • Overflatejevnhet: Jevnheten på utskriftsmaterialet påvirker hvor tydelig utskriften ser ut på papiret.
      merknad:
    • Det er mulig at noe utskriftsmateriale overholder alle retningslinjene i denne brukerhåndboken, og likevel ikke gir tilfredsstillende resultater. Dette kan skyldes feilhåndtering, ikke godkjente temperatur- og fuktighetsnivåer, eller andre faktorer som Samsung ikke har kontroll over.
    • Før du kjøper store mengder utskriftsmaterialer må du kontrollere at de oppfyller kravene angitt i denne brukerhåndboken.
      forsiktig:
    Bruk av utskriftsmateriale som ikke oppfyller disse spesifikasjonene, kan føre til problemer eller kreve reparasjoner. Slike reparasjoner dekkes ikke av Samsungs garanti eller serviceavtaler.