Samsung-laserskrivere - Legge inn papir

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger inn papir i skriveren for Samsung SCX 4321, SCX 4521, SCX 4650, SCX 4651, SCX 4655, SCX 4656 lasermultifunksjonsskrivere.
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren, avhengig av modell og valgte alternativer.
Skrive ut på spesialmedia
Papirinnstillingen i skriveren og driveren må samsvare for å skrive ut uten en feilmelding om at papiret ikke samsvarer.
  merknad:
Når du skriver ut på spesialpapir, anbefaler vi du mater ett papir om gangen. Kontroller maksimum antall papir for skuffen.
Se tabellen for bruk av spesialpapir i skuffen.
Typer
Skuff 1
Manuell mating i skuff
Vanlig
·
·
Tykt
·
Tynt
·
·
Bond
·
Bomull
·
Konvolutt
·
Farge
·
·
Kort
·
Etiketter
·
Forhåndstrykt
·
·
Resirkulert
·
·
Arkiv
·
(·: støttet, tomt: ikke støttet
  merknad:
Hvis du vil endre papirinnstillingen i skriveren, går du til Samsung Easy Printer Manager og velger (Bytt til avansert modus) Enhetsinnstillinger.
Hvis skriveren støtter en visningsskjerm, kan den angis ved hjelp av Meny-knappen på kontrollpanelet. Angi deretter papirtypen fra vinduet Utskriftsinnstillinger > Papir-fanen > Papirtype.