Samsung SCX-3200 Laser-MFP - Legge inn papir

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger inn papir i papirskuffen til Samsung SCX 3200 lasermultifunksjonsskrivere.
merknad:
Illustrasjonene i denne brukerveiledningen kan avvike fra skriveren, avhengig av modell og valgte alternativer.

Skrive ut på spesialmedia

Når du skriver ut på spesialpapir, anbefaler vi du mater ett papir om gangen. Kontroller maksimum antall papir for skuffen.
Se tabellen for bruk av spesialpapir i skuffen.
Typer
Skuff 1
Manuell mating i skuff
Vanlig
·
·
Tykt
·
·
Tynt
·
·
Bond
·
Bomull
·
Konvolutt
·
Farge
·
Kort
·
Etiketter
·
Forhåndstrykt
·
Resirkulert
·
·
Arkiv
·
Transparent
·
a. Legg inn ett papir om gangen.
(·: støttet, tomt: ikke støttet
merknad:
Medietypene vises i Skriverinnstillinger. Alternativet for papirtypen kan brukes til å angi typen papir som skal legges i skuffen. Velg riktig media for å få best utskriftskvalitet. Hvis du velger upassende media, kan det føre til dårlig eller ikke fiksert utskriftskvalitet; og/eller føre til papirstopp.