Samsung Xpress SL-C460FW fargelaser-MFP - oppdatere fastvaren

Samsung sender av og til ut fastvareoppdateringer for å forbedre ytelsen, gi deg ytterligere funksjoner og bidra til å gjøre skriveren kompatibel med oppdateringer. Denne veiledningen viser deg trinnene for å oppdatere fastvaren.
  merknad:
Ikke koble fra eller slå av skriveren eller skriv ut noe før fastvaren er oppdatert. Dette kan føre til at skriveren slutter å fungere.
Krav før du starter
  • Du trenger en datamaskin som kjører Windows å fullføre denne fastvareoppdateringen. Hvis skriveren er koblet til en Mac, må du koble den til en Windows-datamaskin midlertidig for å oppdatere fastvaren, men du kan deretter koble den til Mac-maskinen igjen.
  • Du trenger en datamaskin som kjører Windows å fullføre denne fastvareoppdateringen. Hvis skriveren er koblet til en Mac, må du koble den til en Windows-datamaskin midlertidig for å oppdatere fastvaren, men du kan deretter koble den til Mac-maskinen igjen.
  • Kontroller at skriveren er koblet til datamaskinen med en USB-kabel, og at ingen andre enheter (kameraer, andre skrivere, osv.) er koblet til datamaskinen med en USB-kabel.
  • Vær oppmerksom på at denne fastvareoppdateringen kun har blitt testet for kompatibilitet med Samsung-tonerkassetter. Installering kan føre til at tonerkassetter som ikke er fra Samsung slutter å fungere.
  • Ikke kjør skriveren eller skriv ut noe under fastvareoppdateringen.
Oppdatere skriverens fastvare
  merknad:
Bildene er fra en datamaskin som kjører Windows 7, så det du ser kan være litt forskjellig fra andre Windows-versjoner.
  1. Last ned filen som inneholder fastvaren som er kompatibel med Windows XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/ Win 8.1 (32- og 64-biter).
    Klikk her for å laste ned filen
  2. Åpne filen.
    • I Chrome og lignende nettlesere, dobbeltklikk på den nedlastede filen for å åpne den.
    • I Internet Explorer klikker du på Åpne og filen vil lastes ned og deretter åpnes automatisk.
    • Klikk på Pakk ut alle filer.
    • Et vindu åpnes med målet for filene. Klikk på Pakk ut.
    • Installer oppdateringen ved å dobbeltklikke på filen som slutter på Upgrade_Patch.exe
        merknad:
      Du må installere denne oppdateringen først. Ikke klikk på den primære fastvarefilen før du har installert denne oppdateringen av fastvare.
        merknad:
      Avhengig av sikkerheten kan du motta et varsel som sier at Windows-brannmuren eller annen sikkerhetsprogramvare har blokkert programmet og ber om tillatelse til å kjøre programmet, eller du kan bli spurt om du er sikker på at du vil kjøre programmet. Tillat programmet å kjøre.
    • Kontroller at skriveren er slått på.
    • Klikk på Agree (Jeg samtykker) på avtalen om fastvareoppdatering.
    • Velg din skriver ved å merke av i ruten ved siden av den, og klikk på Oppdatere fastvaren.
    • Et advarsels-vindu vil sprette opp: IKKE slå av skriveren mens fastvareoppdatering pågår, det kan forårsake skader. Klikk på OK.
        merknad:
      Ikke slå av skriveren før status-LED-lampen slutter å blinke. Hvis du gjør det, kan skriveren bli skadet.
    • Skriverlampen lyser grønt etter omtrent 2 minutter, når oppdateringen er fullført.
    • Etter at skriveren er slått av og så på igjen, vil det stå F/W Upgrade Mode Upgrade Final FW på skjermen og status-LED-lampen vil lyse grønt. Gå ut av fastvareoppdateringen og gå tilbake til mappen som inneholder de utpakkede filene. Klikk på den andre filen, som inneholder hovedfastvareoppdateringen.
    • Kontroller at skriveren er slått på.
    • Klikk på Neste for å fortsette.
    • Et avtalevindu spretter opp for å informere om at fastvaren bare har blitt testet med Samsung-tonerkassetter. Klikk på Neste.
    • Velg din skriver ved å merke av i ruten ved siden av den, og klikk på Oppdatere fastvaren.
    • Et advarsels-vindu vil sprette opp: IKKE slå av skriveren mens fastvareoppdateringen pågår. Dette kan føre til at skriveren slutter å fungere.
        merknad:
      Ikke slå av skriveren før skjermen viser "klar" eller status-LED-lampen ikke blinker. Hvis du gjør det, kan skriveren bli skadet.
    • Når fastvareoppdateringen er fullført, klikker du på Fullfør for å avslutte oppdateringsprogrammet. Skriveren vil startes på nytt, og er deretter klar til bruk.
    Hvis det vises en feilmelding etter at fastvaren er oppdatert, kan du starte skriveren på nytt, og deretter prøve å oppdatere igjen med en annen USB-kabel i en annen USB-port på datamaskinen.