Samsung SCX-340xF, SCX-340xFW skrivere - husk å fjerne tonerkassettens sikkerhetstapp

Før du bruker den nye Samsung-skriveren din, må du først fjerne eller løsne alle sikkerhetstapper og forseglingstape for at tonerkassetten skal fungere på riktig måte.
  merknad:
Hvis du ikke fjerner alle SIKKERHETSTAPPENE, kan det føre til feil eller skade skriveren. En malende lyd kan være et resultat av å ikke fjerne alle sikkerhetstappene og tapen.
  merknad:
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
  merknad:
Klikk her for å se tonerkompatibilitetstabellen. Hvis du skal kjøpe toner og andre rekvisita, klikker du her.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å sørge for at skriveren fungerer som den skal.
  1. Åpne toppdekselet og fjern sikkerhetstappen (2), og åpne deretter dekselet på (3) tonerkassetten.
  2. Fjern sikkerhetstappen og trekk ut tonerkassetten som vist i tabellen nedenfor.
  3. Rist tonerkassetten fra side til side for å fordele blekket jevnt.
  4. Skyv kassettskuffen inn igjen.
  5. Lukk frontdekslene i rekkefølge.