Samsung CLP 415, CLP-68x fargelaserskriver - husk å fjerne tonerkassettens sikkerhetstapp

Før du bruker den nye Samsung-skriveren din, må du først fjerne eller løsne alle sikkerhetstapper og forseglingstape for at tonerkassetten skal fungere på riktig måte.
  merknad:
Hvis du ikke fjerner alle SIKKERHETSTAPPENE, kan det føre til feil eller skade skriveren. En malende lyd kan være et resultat av å ikke fjerne alle sikkerhetstappene og tapen.
  merknad:
Klikk her for å se tonerkompatibilitetstabellen. Hvis du skal kjøpe toner og andre rekvisita, klikker du her.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å sørge for at skriveren fungerer som den skal.
  1. Åpne frontdekselet.
  2. Trekk ut kassettskuffen og fjern sikkerhetstappene som vist i tabellen nedenfor.
  3. Trekk tonerkassetten rett opp og ut av maskinen, én om gangen.
  4. Fjern beskyttelsesdekslet rundt trommelen og trekk forseglingstapen rett ut.
    CLX-419x-serien, C145x-serien, C186x-serien
    CLX-626x-serien
  5. Rist tonerkassetten fra side til side for å fordele blekket jevnt.
  6. Sett inn tonerkassetten.
      merknad:
    Hver tonerfarge har sitt egen spor i kassettskuffen, og denne skuffen er angitt med en tilsvarende fargeetikett. Sett tonerkassetten inn i sporet som tilsvarer fargen dens.
  7. Skyv kassettskuffen inn igjen.
  8. Lukk frontdekselet.
  • Unngå skade på tonerkassetten. Utsett den ikke for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med papir, hvis nødvendig.
  • Ikke rør det grønne området på tonerkassetten. Bruk håndtaket på kassetten for å unngå å berøre dette området.
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne tonerkassettpakken. De kan ripe opp trommelen på kassetten.
  • Hvis du får toner på klærne, tørker du den av med en tørr klut og vasker plagget i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.