Samsung laserskrivere - hva er bildeenheten?

Bildeenheten er den runde kassetten som inneholder OPC-trommelen (Organic Photo Conductor), objektet skriverlaseren skriver på. Toneren fester seg til bildet laseren skriver på OPC-trommelen, som deretter roterer for å overføre toneren til papiret som skal skrives ut. Utskrift vil ikke være mulig uten bildeenheten i en laserskriver. Etter et bestemt antall sider (varierer avhengig av skriveren), må bildeenheten byttes. Skriveren varsler deg når du kommer til dette punktet.
merknad:
Brukerhåndboken inneholder informasjon om den spesifikke skrivermodellen din, for eksempel bildeenhetens gjennomsnittlige kapasitet (antall ark som skrives ut) og hvordan du bytter bildeenheten.
Hvis du vil laste ned eller se håndboken, kan du gå til support.hp.com. Skriv inn skriverens modellnummer i søkeboksen, og klikk på søkeikonet. På produktstøttesiden klikker du på kategorien Brukerhåndbøker. Klikk på brukerhåndboken fra listen over vistes dokumenter.
Hvis du vil kjøpe en ny bildeenhet, kan du gå til HP Parts Store og søke etter deler ved å angi skriverens modellnummer.