Samsung laserskrivere - Hva er Eco-modus på en Samsung-skriver?

Eco-modus er en innstilling som legger til rette for miljøvennlig utskrift som også sørger for besparelser på blekk og papir. Hvis kategorien "Eco" ikke er tilgjengelig i utskriftsinnstillingene, skyldes det sannsynligvis at skriveren bare har Universal Print Driver, som bare støtter grunnleggende utskriftsfunksjoner. For å aktivere alternativet Eco-modus, må du laste ned driverne som er spesifikke for skriveren din.
merknad:
For å installere disse driverne enklest mulig kan du bruke Samsung Printer Software Installer, et nettbasert program som vil registrere en skriver som er koblet til datamaskinen og finne de riktige driverne som skal lastes ned. LÆR MER

Innstillinger for Eco-modus

På en Windows-maskin kan Eco-modus slås PÅ eller AV.
  1. Gå til datamaskinens kontrollpanel.
  2. Klikk på Enheter og skrivere.
  3. Høyreklikk på skriveren, og velg deretter Utskriftsinnstillinger.
  4. Klikk på fanen Eco.
I Eco-modus, kan følgende endres:
  • Oppsett – angi sider per utskrift.
  • Fargemodus – endre til gråtoner i stedet for farge.
  • Hopp over tomme sider – fjern eventuelle tomme sider fra utskriftsjobben.
  • Tonersparing – reduser mengden toner som brukes per utskrift.