Samsung laserskrivere - skanne flere sider til én fil i Samsung Scan Manager

Følg instruksjonene nedenfor for å skanne flere sider til én fil på Samsung-skriveren din.

Skanne ved hjelp av Scan Manager

1. Høyreklikk på smartpanelet på oppgavelinjen, og velg deretter Scan Manager.
  2. Velg skriveren din, og klikk på Hurtigskanning.
  3. Velg mappeplasseringen for filen, og angi filnavnet. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Filformat, og velg enten PDF eller TIFF, og trykk på OK.
    merknad:
    Kontroller at de nyeste utskrifts- og skannedriverne er installert. Klikk her for å finne drivere for skriveren din.
  4. Klikk på pilen til høyre i forhåndsvisningsvinduet for å vise flere alternativer.
  5. Klikk på rullegardinmenyen under Dokumentkilde og velg Automatisk dokumentmater (ADF) (ADF eller automatisk dokumentmater er skuffen over skanneenheten).
    merknad:
    Plasser sidene som skal skannes med forsiden opp i den automatiske dokumentmateren.
  6. Etter å ha gjort alle endringene du ønsker, klikker du på Skann for å starte prosessen.
  7. Klikk på X øverst til høyre i vinduet for å avslutte Scan Manager.