• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung laserskrivere - installere en fargeflerfunksjonsskriver via USB-kabel i Windows

Klikk her for å kjøre det automatiske installasjonsprogrammet, hvis ikke, følger du fremgangsmåten nedenfor. Bildene kan variere avhengig av skrivermodellen.
Installere skriverdriveren
Klikk her for å gå til Samsungs nedlastingssenter og laste ned skriverdriveren.
  1. Angi skriverens modellnummer, klikk på Se mer under Nedlastinger for å se de nyeste driverne, og last deretter ned og kjør installeringsprogrammet.
  2. Merk av ved siden av Godta lisensavtale, Bruk av forbedrede funksjoner og Delta i innsamlingsprogrammet for skriverbruk, og klikk deretter på Neste.
  3. Etter at du godtar lisensen, vil installasjonsprogrammet søke etter tilkoblede skrivere.
      merknad:
    Hvis du får en "Ingen skriver funnet"-feil, kan du prøve følgende, og klikke på Søk igjen.
    • Kontroller at USB-kabelen er ordentlig koblet til på baksiden av skriveren og koblet til en fungerende USB-port på datamaskinen.
    • Prøv en annen USB-kabel, og kontroller at kabelen er kortere enn 6 fot (ca. 1,8 meter).
    • Kontroller at skriveren er slått på.
  4. Velg Direkte tilkobling ved hjelp av en USB-kabel, og klikk deretter på Neste.
  5. Velg alle komponenter som må installeres, og klikk på Neste.
  6. En fremdriftslinje vises mens komponentene installeres.
  7. Konfigurasjonen er fullført. Kontroller Skriv ut en testside for å kontrollere at tilkoblingen er vellykket, og klikk på Fullfør for å lukke veiviseren.