• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung laserskrivere - avinstallere eller fjerne en skriver i Mac OS 10.8

Er skriverstatusen ikke er riktig, eller skriver ikke skriveren ut noe fra Mac-datamaskinen som kjører Mac OS 10.8? Hvis du opplever disse problemene, er det beste å avinstallere skriveren helt og deretter installere den på nytt.
Avinstallere skriveren i Mac OS 10.8
  1. Klikk på Apple-ikonet øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter på Systemvalg.
  2. Klikk på Utskrift og skanning.
  3. Velg skriveren du vil avinstallere, og klikk på minus-tegnet (-) nederst på listen.
  4. En bekreftelsesmelding vises, trykk på Slett skriver for å fjerne skriveren.
      merknad:
    Etter avinstallering av skriveren vil ikke skriveren vises i listen Utskrift og skanning, og du må installere skriveren på nytt. Klikk her for å bruke Samsung Printer Software Installer, som vil velge de riktige driverne og programvaren og installere dem for deg automatisk.