Samsung Xpress SL-M2875FW laser-MFP - oppdatere fastvaren

Samsung sender av og til ut fastvareoppdateringer for å forbedre ytelsen, gi deg ytterligere funksjoner og bidra til å gjøre skriveren kompatibel med oppdateringer. Denne veiledningen viser deg trinnene for å oppdatere fastvaren.
Før du begynner
  • Skjermbilder er fra Windows 7-datamaskiner, slik at fremgangsmåten og bildene som kan være litt forskjellige for andre Windows-versjoner.
  • Skjermbilder er fra Windows 7-datamaskiner, slik at fremgangsmåten og bildene som kan være litt forskjellige for andre Windows-versjoner.
  • Før du starter må du kontrollere at skriveren er koblet til datamaskinen med en USB-kabel, og at ingen andre enheter (kameraer, andre skrivere, osv.) er koblet til datamaskinen med en USB-kabel.
  • Ikke koble fra eller slå av skriveren eller datamaskinen før fastvaren er oppdatert. Dette kan føre til at skriveren ikke fungerer.
  • Denne fastvareoppdateringen har kun blitt testet for kompatibilitet med Samsung-tonerkassetter. Installering kan føre til at tonerkassetter som ikke er fra Samsung slutter å fungere.
  • Ikke kjør skriveren eller skriv ut noe under fastvareoppdateringen.
Oppdater skriverfastvare
  1. Last ned fastvaren, som er kompatibel med alle Windows- og Mac-datamaskiner.
      merknad:
    Klikk her for å laste ned fastvaren.
  2. Åpne filen.
    • I Chrome og lignende nettlesere, klikker du på den nedlastede filen for å åpne den.
    • I Internet Explorer klikker du på Åpne og filen vil lastes ned, og deretter åpnes automatisk.
  3. Når filen åpnes, dobbeltklikker du på .zip-filen som slutter på .exe.
  4. Du vil få et popup-varsel som anbefaler deg å pakke ut alle filene. Klikk på Pakk ut alle først, og deretter på Pakk ut.
  5. Dobbeltklikk på den utpakkede filen som slutter på .exe.
      merknad:
    Avhengig av sikkerheten kan du motta et varsel som sier at Windows-brannmuren eller annen sikkerhetsprogramvare har blokkert programmet og ber om tillatelse til å kjøre programmet, eller du kan bli spurt om du er sikker på at du vil kjøre programmet. Tillat programmet å kjøre.
  6. Programmet Samsung Printer Firmware Update åpnes. Klikk på Neste.
      merknad:
    På dette tidspunktet blir du spurt om du vil oppdatere via nettverkstilkobling eller via USB. Hvis du er tilkoblet med begge, er begge alternativene i orden.
  7. Les varselet, og klikk på Neste.
  8. Programmet vil bruke litt tid på å søke etter støttede skrivere.
  9. Merk av i ruten ved siden av den riktige skriveren, og klikk deretter på Neste.
  10. Fastvareoppdateringen lastes nå ned til skriveren. Dette kan ta flere minutter. Ikke koble fra eller slå av skriveren eller datamaskinen under denne prosessen.
  11. Når fastvareoppdateringen er fullført, klikker du på Fullfør. Hvis du normalt kobler til skriveren trådløst, kan du koble fra USB-kabelen nå. Slå skriveren av og så på igjen ved å trykke på på/av-knappen eller Våkne-knappen på kontrollpanelet på skriveren. Fastvareoppdateringen er nå fullført, og skriveren er klar til bruk.