Samsung laserskrivere - justere papirskuffen

Problemer med for eksempel papirstopp kan være forårsaket av en papirskuff som må justeres. Justering av skuffen er også en måte å bidra til at skriveren fungerer best mulig på.

Video av papirskuffjustering:

Klikk her for å se på videoen som viser hvordan du justerer papirskuffen.
Hvis du vil laste ned brukerhåndboken for skriveren, kan du KLIKKE HER for å gå til Samsungs nedlastingssenter, der du kan søke etter skriveren etter modellnummeret og laste ned en brukerhåndbok.