Samsung CLX-3185FW fargelaser-MFP - bytte avfallstonerbeholder

Når levetiden til avfallstonerbeholderen er utløpt, vises vinduet for Smart Panel-programmet på datamaskinen og indikerer at avfallstonerbeholderen må byttes. Hvis ikke slutter maskinen å skrive ut.
  merknad:
Hvis du trenger hjelp til å finne nye tonerkassetter eller andre utskiftbare deler til skriveren din, kan du gå til Skrivertilbehør på Samsung.com. LÆR MER
Bytte avfallstonerbeholderen
  1. Slå av maskinen.
  2. Vent et par minutter til maskinen har kjølt seg litt ned.
  3. Bruk håndtaket til å åpne frontdekselet helt.
  4. Trekk den gamle avfallstonerbeholderen ut av maskinen ved hjelp av håndtaket.
      merknad:
    Husk å legge avfallstonerbeholderen på et jevnt underlag slik at toneren ikke renner ut.
  5. Fjern den gamle korken fra beholderen som vist nedenfor, og bruk den til å stenge åpningen på avfallstonerbeholderen.
      merknad:
    Ikke vipp eller snu beholderen på hodet.
  6. Ta en ny avfallstonerbeholder ut av emballasjen.
  7. Sett den nye beholderen på plass, og skyv den inn for å sørge for at den sitter ordentlig på plass.
  8. Lukk frontdekselet godt.
      merknad:
    Hvis frontdekselet ikke er helt lukket, vil ikke maskinen fungere. Kontroller at alle tonerkassettene er riktig installert. Hvis en tonerkassett ikke er riktig installert, vil ikke frontdekselet lukkes.
  9. Slå på maskinen.