Samsung laserskrivere - konfigurere en vanlig Google-skriver

Hva er vanlig utskrift?
Bruk av en vanlig skriver via Google Cloud Print er svært likt det å bruke en nettsky-klar skriver, men det er nøkkelforskjeller. Én av dem er at skriveren må være koblet til en vertsmaskin (Windows eller OSX), og vertsdatamaskinen må være slått på under utskriften. Skriveren må også være på, og vertsdatamaskinen må ha Chrome-nettleseren installert.
Synkronisere den vanlige skriveren med Chrome-nettleseren først og logg på Chrome med Google-kontoen som du har logget på på Chromebook. Hvis du trenger hjelp til å logge på nettleseren, klikker du her for Googles støtteside.
Konfigurere vanlig utskrift
  1. Åpne Innstillinger-menyen.
  2. Bla ned til Innstillinger-vinduet.
  3. Klikk på Vis avanserte innstillinger.
  4. Bla til Google Cloud Print.
  5. Klikk på Legg til skrivere.
    bekreftelse
      merknad:
    Avhengig av innstillingene for kontoen, kan du bli bedt om å logge på på nytt. Hvis du bruker to-faktor autentisering, må du kanskje angi et programspesifikt passord.
  6. På neste vindu, Skriverbekreftelse, klikker du på Legg til skrivere.
  7. Det var det! Du blir videresendt til en ekstra bekreftelsesside. Du kan nå skrive ut fra en Chrome-enhet eller Chrome-nettleseren fra hvilken som helst PC hvis du er logget på.
      merknad:
    Når du legger til skriveren, vil alle typer utskrift/faksing/skanning som er kompatibel legges til. Her i teststudioet hadde vi en datamaskin med 30 ulike skrivere som ble koblet til eller installert til forskjellige tider. Det var 30 forskjellige skrivere å velge blant. Det er mulig å slette skrivere, og koble til igjen ved behov.