Samsung SCX-4729FD flerfunksjonsskriver - Kan jeg skanne til Mac-datamaskinen min fra panelet?

Ja, du kan skanne fra skriveren til en datamaskin med Mac OS X. Det følgende må lastes ned før du konfigurerer skannefunksjonen:
Skriverdriver
Skannerdriver
Easy Printer Manager
KLIKK HER for å starte den nettbaserte Samsung Printer Software Installer for å laste ned alle filene ovenfor.
Aktivere skanning
Aktivere skanning til Mac:
  1. Åpne Easy Printer Manager.
  2. Velg skriveren hvis den ikke allerede er valgt, og klikk deretter på Scan To PC Settings (Skann til PC-innstillinger).
  3. Velg alternativet Aktiver skanning til enhet.
  4. For å lagre innstillingen, klikk på Lagre.
Nå fra kontrollpanelet på skriveren
  1. Trykk på Skann-knappen.
  2. Velg Skann til PC og klikk på OK.
  3. Velg ett av alternativene nedenfor, avhengig av hvordan skriveren er koblet til Mac-datamaskin.
    • Lokal PC – Skriveren er tilkoblet Mac-maskinen med en USB-kabel.
    • Nettverks-PC – Skriveren er koblet til samme nettverk som Mac-maskinen.
        merknad:
      Hvis Nettverks-PC blir valgt, velger du datamaskinen basert på den tilordnede ID-en i Easy Printer Manager.
    • Skanningen starter og sender bildet til mappen Skanning som er angitt i Easy Printer Manager.