Samsung laserskrivere - konfigurere en fargeflerfunksjonsskriver trådløst via USB i Mac OS X

Konfigurere skriveren trådløst

merknad:
Skriverdriveren må være installert før trådløs konfigurasjon. Klikk her for å bli ledet til Samsungs nedlastingssenter for å laste skriverdriveren.
Følg denne fremgangsmåten for å konfigurere trådløs tilkobling:
  1. Etter at du har satt i kontaktene, kan du starte konfigurasjonen av den trådløse tilkoblingen ved å kjøre Wireless Setting-appen.
  2. Koble USB-kabelen til baksiden av skriveren, og koble deretter den andre enden av USB-kabelen til datamaskinen.
    merknad:
    Klikk her for å laste ned programmet Easy Wireless Settings for å koble skriveren til nettverket. Filen finnes også i Samsungs nedlastingssenter under programvarefanen Easy Wireless Setup.
  3. Klikk på Åpne for å kjøre Wireless Setting-appen.
  4. Hovedinstallasjonsskjermbildet vises. Klikk på Neste for å starte konfigureringen.
  5. Forsikre deg om at skriveren er slått på og i Klar-tilstand.
  6. Velg metoden for trådløs konfigurasjon. For første oppsett med en skriver som ikke er koblet til nettverket, velger du Ved hjelp av en USB-kabel, og klikker på Neste.
  7. Koble skriveren til Mac-datamaskin midlertidig hvis du ikke har gjort det allerede, og klikk på Neste.
  8. Installasjonsveiviseren søker etter alle tilkoblede enheter og innhenter trådløs informasjon.
    • Hvis skriveren fortsatt ikke blir funnet, vises dialogboksen Finner ikke skriver igjen. Kontroller at skriveren er slått på og klar til å skrive ut, og klikk deretter på Neste på dialogboksen Skrivere ikke funnet.
    • Hvis skriveren ikke blir funnet, vises dialogboksen Skriver ikke funnet. Kontroller USB-tilkoblingen mellom skriveren og datamaskinen, og klikk deretter på Neste på dialogboksen Skrivere ikke funnet. Prøv en annen USB-kabel hvis du har en tilgjengelig.
    • Kontroller at den trådløse ruteren eller tilgangspunktet kringkaster på 2,4 Ghz-båndet, og ikke 5 Ghz. Samsung-skrivere har for tiden ikke 5 Ghz-funksjonalitet.
    • Se om en annen trådløs enhet kan få et godt signal (minst 2 linjer konsekvent) på samme sted. Husk at antennestyrken varierer mellom enheter. hvis en bærbar datamaskin eller telefon bare kan få 1 streker signal, er det sannsynlig at skriveren ikke vil være i stand til å få et konsekvent signal i det hele tatt.
    • Hvis du har bekreftet at det er et konsekvent godt signal, men skriveren ikke ser nettverket, kan du klikke på Avanserte innstillinger og oppgi nettverksinformasjonen manuelt.
  9. Det vises en liste over trådløse nettverk som skriveren kan se. Velg nettverket ditt, og klikk på Neste. (Dialogboksen Sikkerhet for trådløst nettverk vises). Hvis nettverket ikke vises:
    merknad:
    Du må kanskje bla ned for å se nettverket. Dialogboksen sorterer tilgjengelige nettverk etter signalstyrke.
  10. Angi sikkerhetsnøkkelen din (WEP/WPA/WPA2) i det angitte feltet, og klikk på Neste.
    merknad:
    Hvis du ikke vet sikkerhetsnøkkelen din, kan du kontakte nettverksadministratoren eller produsenten av ruteren/tilgangspunktet for å få hjelp.
  11. Skriveren vil prøve å koble til det valgte trådløse nettverket.
  12. En melding vises som angir at tilkoblingen er fullført. Klikk på Neste.
  13. En annen melding vil bekrefte det trådløse oppsettet og be om at USB-kabelen kobles fra. Klikk på Neste.
  14. Konfigurasjonen er fullført. Gå til Print and Scan (Utskrift og skanning) i System Preferences (Systeminnstillinger) for å se skriveren.
    merknad:
    Hvis skriveren ikke vises i Utskrift og skanning-listen, klikker du på Veiledning for å legge til skriver øverst til høyre i vinduet under Beslektet innhold-delen.