Samsung M2070FW - bruke NFC-funksjonen på skriveren for å skrive ut fra en Galaxy-telefon

NFC-funksjonen (Near Field Communication) gjør det mulig å skrive ut direkte fra mobilenheten ved å holde mobilenheten over NFC-merket på skriveren.
Nødvendig for å skrive ut ved hjelp av NFC-funksjonen
  • En NFC- og Wi-Fi Direct-aktivert mobil enhet med Android OS 4.0 eller nyere.
  • Skriver med NFC-funksjonalitet og Wi-Fi Direct.
  • Samsung Mobile Print-appen installert på mobilenheten. Klikk her for å laste ned Samsung Mobile Print.
Trykk og skriv ut
  merknad:
På noen mobiltelefoner kan det hende at NFC-antennen ikke er plassert på baksiden av mobiltelefonen. Kontroller plasseringen av NFC-antennen på smarttelefonen før du merker av.
  1. Kontroller at NFC- og Wi-Fi Direct-funksjonene er aktivert på smarttelefonen og at Wi-Fi Direct er aktivert på skriveren.
  2. Hold mobilenheten med NFC-antennen vendt ned over NFC-merket på skriveren. Etter noen få sekunder vil Samsung Mobile Print-appen starte automatisk.
    Merk: Hvis Samsung Mobile Print-appen ikke er installert, omdirigeres smarttelefonen til nedlastingssiden for Samsung Mobile Print. Last ned appen, og prøv fremgangsmåten ovenfor igjen.
  3. Velg filen du vil skrive ut. Trykk på knappen for å endre alternativene for utskrift.
  4. Hold mobilenheten med NFC-antennen vendt ned over NFC-merket på skriveren. Etter noen få sekunder vil den mobile enheten koble til skriveren.
  5. Skriveren starter å skrive ut filen.
Hvis det vises en feilmelding om en endret PIN-kode, angir du den endrede PIN-koden og trykker på OK. Følg instruksjonen på skjermbildet til appen for å oppdatere PIN-koden. Du finner PIN-koden på nettverkskonfigurasjonsrapporten fra skriveren.