• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung MultiXpress SL-M4370, SL-M5370 laser-MFP-er - legge i papir

Dette dokumentet viser hvordan du legger papir i papirskuffen.
  merknad:
Hvis du ikke justerer skinnen, kan det føre til papirregistrering, bildeforskyvning eller fastkjøring av papir.
  advarsel:
Bruk av fotopapir eller glanset papir kan føre til problemer som krever reparasjoner. Slike reparasjonen dekkes ikke av garantien eller serviceavtaler.
Skrive ut på spesialmedier
Papirinnstillingen i skriveren og driveren må samsvare for at du skal kunne skrive ut uten en feilmelding om manglende papirsamsvar.
Papirinnstillingen i skriveren og driveren må samsvare for at du skal kunne skrive ut uten en feilmelding om manglende papirsamsvar.
Hvis du vil endre papirinnstillingen som er angitt i skriveren, fra SyncThru™-webtjenesten, klikker du på fanen Settings (innstillinger) > Printer Settings (Skriverinnstillinger) > System > Input Tray (Innskuff).
Eller du kan angi den fra kontrollpanelet. Du kan deretter angi papirtype fra vinduet Utskriftsinnstillinger > fanen Paper (Papir) > Paper Type (Papirtype). Hvis du for eksempel vil skrive ut på etiketter, velger du Labels (Etiketter) som papirtype.
  merknad:
Når du bruker spesialmedier, må du mate ett ark om gangen.
Se tabellen for bruk av spesialmedier i skuffen.
Typer
Standard skuff / andre kassettmatera
Høykapasitetsmatera
Flerfunksjonsskuff
Vanlig
·
·
·
Tykt
·
·
·
Tynt
·
·
·
Bond
·
·
·
Bomull
·
·
·
·
Konvolutt
· (ISO B5, Monarch, DL, C5, C6, bare nr.10)
· (ISO B5, Monarch, DL, C5, C6, bare nr.10)
Farge
·
·
·
Kort
·
·
·
Etiketter
·
·
Forhåndstrykt
·
·
·
Resirkulert
·
·
·
Arkiv
·
·
·
Hullet
·
·
·
Brevhode
·
·
·
a. valgfri enhet
(·: støttes, blank: støttes ikke)
  merknad:
Medietypene vises i Printing Preferences (Utskriftsinnstillinger). Dette papirtypealternativet lar deg angi papirtypen som skal legges i skuffen. Denne innstillingen vises i listen, slik at du kan velge den. På denne måten får du den beste kvalitetsutskriften. Hvis du ikke angir papirtype, kan det hende at ønsket utskriftskvalitet ikke oppnås.