• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung CLP-36x fargelaserskriver - legge papir i skuffen

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger papir i skuffen.
  forsiktig:
  • Bruk av utskriftsmateriale som ikke oppfyller disse spesifikasjonene kan føre til problemer eller kreve reparasjoner. Slike reparasjoner dekkes ikke av garantien eller serviceavtaler.
  • Kontroller at du ikke bruker inkjet-fotopapir med denne skriveren. Det kan føre til skade på skriveren.
  • Bruk av brennbart utskriftsmateriale kan føre til brann.
  • Bruk kun angitt utskriftsmateriale.
  advarsel:
Bruk av brennbare materialer eller fremmedlegemer i skriveren kan føre til overoppheting av enheten, og i sjeldne tilfeller kan det føre til brann.

Legge papir i skuffen

1. Dra ut papirskuffen.
    Figur : Papirskuff, fjerne
  2. Åpne dekselet for papir.
    Figur : Papirdeksel, åpent
  3. Trykk på og lås opp skinnelåsen i skuffen, og trekk ut skuffen manuelt. Juster deretter papirlengdeskinnen og papirbreddeskinnen.
    Figur : Skinnelås, låse opp
  4. Bøy eller vift kanten på papirbunken for å skille sidene før papiret legges i.
    Figur : Bøy eller vift papiret
  5. Legg papiret med siden det skal skrives ut på, opp.
    Figur : Papir, legge i
    For papir som er mindre enn letter-størrelse, trykker du på og låser opp skinnelåsen i skuffen og skyver skuffen inn manuelt. Juster deretter papirlengdeskinnen og papirbreddeskinnen.
    Figur : Liten papirstørrelse, låse opp
    Figur : Liten papirstørrelse, justere skinner
    For papir som er lengre enn Legal, trykker du på og låser opp skinnelåsen i skuffen og trekker ut skuffen manuelt. Juster deretter papirlengdeskinnen og papirbreddeskinnen.
    Figur : Lang papirstørrelse, låse opp
    Figur : Lang papirstørrelse, justere skinner
    merknad:
    • Ikke skyv papirbreddeskinnen for langt slik at mediet bøyes.
    • Ikke bruk papir med krøllete forkant. Det kan føre til fastkjørt papir eller papiret kan bli brettet.
    • Hvis papirbreddeskinnen ikke justeres, kan dette føre til fastkjørt papir.
      Figur : Riktig justering av skinner
  6. Klem papirbreddeskinnen og skyv den til kanten på papirbunken uten å bøye den.
    Figur : Juster lengde- og breddeskinnene
  7. Lukk dekselet for papir.
    Figur : Papirdeksel, lukke
  8. Sett inn papirskuffen.
    Figur : Papirskuff, sette inn
  9. Når du skriver ut et dokument, angi papirtype og -størrelse for skuffen, se Angi papirstørrelse og -type.
    merknad:
    Innstillingene fra skriverdriveren overstyrer innstillingene på kontrollpanelet.
    1. For å skrive ut i et program, åpne et program og start utskriftsmenyen.
    2. Åpne Utskriftsinnstillinger.
    3. Trykk på fanen Papir i Utskriftsinnstillinger, og velg riktig papirtype. Hvis brukere for eksempel ønsker å bruke en etikett, angi papirtypen til Etikett.
    4. Velg Velg automatisk (eller Manuell mater) i papirkilde, og trykk på OK.
    5. Start utskriften fra programmet.