Samsung CLP-605, CLP-61x, CLP-660, CLP-661 fargelaserskriver - legge i papir

Dette dokumentet inneholder instruksjoner om hvordan du legger papir i papirskuffene.
Legg i utskriftsmaterialet du bruker for de fleste utskriftsjobbene dine i skuff 1. Skuff 1 kan ha maksimalt 250 papirark på 75 g/m2 (20 lb. bond) vanlig papir. Du kan kjøpe en tilleggsskuff, og feste den nedenfor standardskuffen for å legge i 500 ark til.