Samsung SCX-6122 SCX-6322 laser-MFP - legge i originaler

Dette dokumentet forklarer hvordan du legger i originaldokumenter.
Brukere kan benytte skannerglasset eller ADM for å legge i en original for kopiering, skanning eller faksing.
På skannerglasset
Kontroller at det er ikke er noen originaler i ADF. Hvis det oppdages en original i ADF, vil skriveren prioritere den fremfor en original på skannerglasset. For å få best skannekvaliteten, spesielt for fargede eller gråskalerte bilder, kan du bruke glassplaten.
  1. Løft og åpne skannerlokket.
    Figur : Skannerlokk, åpent
  2. Legg originalen med forsiden ned på skannerglasset og juster ned mot registreringsveiledningen i øvre venstre hjørne på glasset.
    Figur : Plasser originalen
  3. Lukk skannerlokket.
      merknad:
    • Hvis lokket er skannerlokket er åpent under kopiering, kan det påvirke kopikvaliteten og tonerforbruket.
    • Støv på skannerglasset kan føre til svarte flekker på utskriften. Alltid hold det rent.
    • Hvis brukere kopierer en side fra en bok eller et blad, løft skannerlokket til hengslene fanges av stopperen, og lukk deretter lokket. Hvis boken eller bladet er tykkere enn 30 mm, start kopieringen med lokket åpent.
I ADM
Ved bruk av ADM kan brukere legge i opptil 40 papirark (75 g/m2) for én jobb, (kun SCX-6122FN).
  merknad:
For SCX-6322DN kan opptil 50 papirark (75 g/m2) legges i for én jobb.
Når du bruker ADF:
  • Ikke legg i papir mindre enn 142 x 148 mm eller større enn 216 x 356 mm. For SCX-6122FN må du kontrollere at brukere ikke legger i papir som er mindre enn 172 x 148 mm.
  • Ikke prøv å bruke følgende typer papir:
    • karbonpapir eller papir med karbonpapir på baksiden
    • belagt papir
    • glatt, gjennomsiktig papir eller tynt papir
    • krøllet eller skrukket papir
    • krøllete eller rullet papir
    • revet papir
  • Fjern alle stifter og binderser før det legges i.
  • Sørg for at lim, blekk eller korrekturlakk på papiret er helt tørt før det legges i.
  • Ikke legg i originaler med forskjellig papirstørrelse eller -vekt.
  • Ikke legg i hefter, brosjyrer, transparenter eller dokumenter med andre uvanlige egenskaper.
For å legge i en original i ADM:
  1. Legg originalen i ADM med forsiden opp. Kontroller at bunnen på stabelen av originaler samsvarer med papirstørrelsen angitt på dokumentinnskuffen.
    Figur : Plasser originalen
  2. Juster dokumentbreddeskinnene etter papirstørrelsen.
    Figur : Breddeskinner, justere
      merknad:
    Støv på ADF-glasset kan føre til svarte striper på utskriften. Alltid hold det rent.