Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - skifte ut beholder for toneravfall

Dette dokumentet forklarer hvordan du skifter ut beholderen for toneravfall på Samsung Xpress SL-C430-, SL C432-, SL C433-, SL C435-, SL C436-fargelaserskrivere.
Skift ut beholderen for avfallstoner
Følg denne fremgangsmåten for å skifte beholderen for avfallstoner.
  1. Trykk på knappen for å løse ut dekselet, og åpne deretter frontdekselet.
    Figur : Eksempel på å trykke på knappen for å løse ut dekselet, og deretter åpne frontdekselet
  2. Grip håndtakene på tonerkassettene og fjern dem fra skriveren.
    Figur : Eksempel på å gripe tonerkassettene
  3. Fjern den gamle beholderen for toneravfall, og ta deretter den nye beholderen for toneravfall ut av esken.
      merknad:
    Sørg for å resirkulere emballasjematerialet.
      Figur : Eksempel på å fjerne gammel beholder for toneravfall (1), fjerne ny beholder for toneravfall fra esken (2)
    1. Fjern beholder for toneravfall
    2. Fjern den nye beholderen for toneravfall fra esken
  4. Sett inn den nye beholderen for toneravfall i skriveren.
    Figur : Eksempel på å sette inn beholder for toneravfall
  5. Sett inn tonerkassettene på nytt.
    Figur : Eksempel på å sette inn tonerkassettene på nytt
  6. Lukk frontdekselet.
    Figur : Eksempel på lukke frontdekselet