Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - skifte ut bildebehandlingsenhet

Dette dokumentet forklarer hvordan du skifter ut bildebehandlingsenheten på Samsung Xpress SL-C430-, SL-C432-, SL-C433-, SLC435- og SL-C436 fargelaserskrivere.
Når levetiden til bildebehandlingsenheten er utløpt, vises vinduet for Smart Panel-programmet på datamaskinen og indikerer at bildebehandlingsenheten må byttes. Hvis ikke, slutter skriveren å skrive ut.
  forsiktig:
  • Ikke bruk skarpe gjenstander, for eksempel kniv eller saks for å åpne enhetspakken for bildebehandling. De kan ripe opp overflaten på bildebehandlingsenheten.
  • Ikke rør det grønne området på bildebehandlingsenheten. Bruk håndtaket på bildebehandlingsenheten for å unngå å berøre dette området.
  • For å unngå skade, ikke utsett bildebehandlingsenheten for lys i mer enn noen få minutter. Dekk den til med et papirark for beskyttelse, hvis nødvendig.
  • Kontroller at alle tonerkassettene er ordentlig installert før du lukker frontdekselet.
Skifte ut bildebehandlingsenheten
Følg denne fremgangsmåten for å skifte ut bildebehandlingsenheten.
  1. Trykk på knappen for å løse ut dekselet, og åpne deretter frontdekselet.
    Figur : Eksempel på å trykke på knappen for å løse ut dekselet, og deretter åpne frontdekselet
  2. Grip håndtakene på tonerkassettene og fjern dem fra skriveren.
    Figur : Eksempel på å gripe tonerkassettene
  3. Grip beholderen for toneravfall og fjern den fra skriveren.
    Figur : Eksempel på å gripe beholderen for toneravfall for å fjerne den
  4. Trekk ut bildebehandlingsenheten og fjern den deretter fra skriveren.
    Figur : Eksempel på å gripe bildebehandlingsenheten for å fjerne den
  5. Ta den nye bildebehandlingsenheten ut av esken, og sett den deretter inn i skriveren.
    Figur : Eksempel på fjerne den nye bildebehandlingsenheten fra esken, og deretter sette inn den nye bildebehandlingsenheten
  6. Sett forsiktig inn den nye beholderen for toneravfall i skriveren.
    Figur : Eksempel på å sette inn igjen beholderen for toneravfall
  7. Sett inn tonerkassettene på nytt.
    Figur : Eksempel på å sette inn tonerkassettene på nytt
  8. Lukk frontdekselet.
    Figur : Eksempel på å lukke frontdekselet.